Μικρή αλλαγή πλάνων στο πρόγραμμα της Κυριακής για τον ΠΑΣ

on .

PROPONHSH PAS IOYL 2018

• Τελικά οι χθεσινές προπονήσεις (πρωινή-απογευματινή), δεν ήταν οι τελευταίες επί γιαννιώτικου εδάφους πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, όπως έγραφε χθες ο «Π.Λ.» μιας και υπήρξε μια μικρή τροποποίηση του προγράμματος λόγω… Λαμίας. Ο… συνονόματος ΠΑΣ Λαμίας, έχει καταλύσει και αυτός στο AVARIS και χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.
Για να μην πάει λοιπόν «χαμένη» η Κυριακή, ο Γιάννης Πετράκης προγραμμάτισε ακόμα μια πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ το πρωί της Κυριακής (σ.σ. υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό σήμερα) και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι για να καταλύσει στο ξενοδοχείο AVARIS απ’ όπου οι παίκτες θα μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς την Δευτέρα.
* * *
Παρόλο τις δυνατές προπονήσεις και τα μικροπροβλήματα τραυματισμών, το προπονητικό τιμ είναι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένο από την εικόνα που δείχνουν οι παίκτες σε αυτές τις δυο πρώτες εβδομάδες προπονήσεων.
Σιγά-σιγά στο Καρπενήσι θα αρχίσει και το «μοντάρισμα» της ομάδας με την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων. Σε όσα οικογενειακά διπλά έχουν γίνει μέχρι τώρα στις προπονήσεις του ΠΑΣ, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δίνει έμφαση στο 4-4-2, σύστημα το οποίο χρησιμοποίησε και στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου. Στην πορεία θα δουλευτούν και άλλα συστήματα και διατάξεις, με απώτερο στόχο η ομάδα να μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε αλλαγή διάταξης, ακόμα και μέσα στη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Η αποστολή για το Καρπενήσι θα ανακοινωθεί σήμερα.
Κόουτς ο Λίλα
Με χθεσινή ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί στο instangram, ο Αλβανός μέσος του ΠΑΣ Άντι Λίλα, ανακοίνωσε περιχαρής ότι είναι πλέον κάτοχος προπονητής UEFA B. Ο Λίλα, παρακολούθησε το σεμινάριο της σχολής προπονητών και ήδη, απ’ ότι φαίνεται, προγραμματίζει τα προπονητικά του βήματα.
Σε καλό δρόμο το ταρτάν
Μια από τις εκκρεμότητες που απομένουν όσον αφορά το γηπεδικό του ΠΑΣ Γιάννινα, αφορά την επίστρωση του στίβου του «Ζωσιμάδες» με ταρτάν! Μετά την μικρή ανάπαυλα –κυρίως λόγω καιρού- από τις από τις εργασίες, τις τελευταίες μέρες το συνεργείο την τελευταία εβδομάδα «φόρτσαρε» και ήδη έχει πέσει πίσω σε όλο τον στίβο, ενώ έχει αρχίσει και η επίστρωση με άσφαλτο όπου θα τοποθετηθεί το ταρτάν. Η επιτάχυνση των εργασιών, κάνει τους ιθύνοντες να αισιοδοξούν ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα και το γήπεδο θα είναι έτοιμο πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα του ΠΑΣ.