Διεθνών προδιαγραφών ο υδάτινος στίβος της Παμβώτιδας

on .

KOPHLASIA

• Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες στη Λίμνη Παμβώτιδα η δεύτερη φάση του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που αφορούσε στις κατηγορίες Παίδων –Κορασίδων και επίδειξης ΑΜΕΑ με την συμμετοχή 300 και πλέον αθλητριών και αθλητών.
Μετά από πολλά χρόνια ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, δεν κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά σε ακόμα ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, με το ΝΟ Θεσσαλονίκης να αναδεικνύεται πρωταθλητής και πολυνίκης.
Η «πικρή» γεύση που άφησε η δεύτερη θέση του ΝΟΙ, μετριάστηκε από την εξαίρετη διοργάνωση, η οποία αποτέλεσε και τα καλύτερα διαπιστευτήρια ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 23 ετών που θα φιλοξενηθεί στις ίδιες εγκαταστάσεις το φθινόπωρο του 2019.
Οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου γέμισαν από εκατοντάδες φίλους του αθλήματος, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και από γονείς και συγγενείς των αθλητών. Από πλευράς πολιτικής ηγεσίας το παρών έδωσε ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

NOI 15 7 2018

Τα αποτελέσματα
Στην Β’ Φάση που ολοκληρώθηκε χθες πολυνίκης σύλλογος αναδείχθηκε ο ΝΟ Μαυροχωρίου που κατέκτησε 2 χρυσά 2 ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο. Στη γενική κατάταξη μεταλλίων μεγάλος θριαμβευτής ήταν ο ΝΟ Θεσσαλονίκης συγκεντρώνοντας συνολικά 29 μετάλλια και στις δυο φάσεις (στη 2η δυο χρυσά, δυο χάλκινα) εκ των οποίων 12 χρυσά, 9 ασημένια και 8 χάλκινα. Στην 2η θέση των μεταλλίων ο ΕΝΟΑ με 16 (11-3-2) και στην 3η ο ΟΕΑΝΑ Βόλου με 17 (5-9-3). Ο ΝΟ Ιωαννίνων κατέλαβε την 4η θέση με 19 μετάλλια (5-6-8).

TSILHS
Στη συνολική βαθμολογία ο ΝΟΘ ήταν πρώτος με 366.5 βαθμούς, δεύτερος ο ΝΟΙ με 279.5β και τρίτος ο ΕΝΟΑ με 227.5 βαθμούς.