Στο Καρπενήσι κατέλυσε από χθες η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

KARPENHSI1

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από χτες το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος για έκτη συνεχή χρονιά το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας της Ηπείρου.
Όπως είχε γράψει o «Π.Λ.», λόγω του τελικού του Μουντιάλ, υπήρξε μια μικρή τροποποίηση στο πρόγραμμα του ΠΑΣ και έτσι η ομάδα έκανε χτες το πρωί προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ της Ανατολής και στη συνέχεια αναχώρησε για την όμορφη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

KARPENHSI2

Η αποστολή του ΠΑΣ έφτασε στο ξενοδοχείο AVARIS, όπου θα διαμείνει και φέτος κατά την 12μερη παραμονή της στο Καρπενήσι ως την Παρασκευή 27 Ιουλίου και τα μέλη της αποστολής τακτοποίησαν τα πράγματά τους. Την αποστολή υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου AVARIS Θοδωρής Χονδρός, ο οποίος μετά από τόσα χρόνια γνωρίζεται προσωπικά με αρκετά μέλη της ομάδας της Ηπείρου.

KARPENHSI3

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Περιστερίδης, Βενετικίδης, Παπαϊωάννου, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Κόντε, Νικολιάς, Μπετρά, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Λουκίνας, Παμλίδης, Βασιλάκης, Κάστρο, Τσικάρσκι, Γιάκος, Λιάσος, Ξύδας, Ντόλοβατς, Κακούμπα, Γώγος, Κούζικ, Μπαπτίστ Λέο, Παπαδόπουλος, Σιόντης, Σκόνδρας, Βιδάλ και Πήλιος.
Αρχηγός αποστολής του ΠΑΣ είναι ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος και το τεχνικό επιτελείο αποτελούν οι Γιάννης Πετράκης (προπονητής), Γιάννης Ταουσιάνης (βοηθός προπονητή), Βασίλης Αλεξίου (προπονητής φυσικής κατάστασης), Γιώργος Πλαβούκος (προπονητής τερματοφυλάκων). Παρών στο Καρπενήσι ο φυσικοθεραπευτής Φίλιππος Σκόρδος μαζί με τους Λάμπρου, Χατζηγιάννη, Γότση, και Μπάρμπα, αλλά και οι φροντιστές Βασιλείου και Παναγιώτου.
Παρών στο Καρπενήσι και ο αναλυτής δεδομένων Παπανικολάου, ενώ το πούλμαν της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας οδηγεί ο Γιώργος Δάλλας.

KAPRPENHSI4

Η πρώτη προπόνηση επί ευρυτανικού εδάφους θα είναι διπλή και θα γίνει σήμερα Δευτέρα, ενώ αύριο Τρίτη 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο επίσημο φιλικό με αντίπαλο τη Λάρισα.