Σήμερα (6.30 μ.μ.) το πρώτο τεστ του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λάρισα

on .

PAS KARPENHSI PROPONHSH 16 7 18

• Tο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, δίνει σήμερα το απόγευμα (6:30 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Λάρισα στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.
Η ομάδα της Ηπείρου βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής στο Καρπενήσι, εκεί όπου για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο ΠΑΣ θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας για 12 ημέρες μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου και στο χρονικό αυτό διάστημα θα διαμένει στο ξενοδοχείο AVARIS, όπου θα διαμείνει και φέτος κατά την 12μερη παραμονή του στο Καρπενήσι ως την Παρασκευή 27 Ιουλίου και τα μέλη της αποστολής τακτοποίησαν τα πράγματά τους.
Στην αποστολή του ΠΑΣ για το Καρπενήσι βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Περιστερίδης, Βενετικίδης, Παπαϊωάννου, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Κόντε, Νικολιάς, Μπετρά, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Λουκίνας, Παμλίδης, Βασιλάκης, Κάστρο, Τσικάρσκι, Γιάκος, Λιάσος, Ξύδας, Ντόλοβατς, Κακούμπα, Γώγος, Κούζικ, Μπαπτίστ Λέο, Παπαδόπουλος, Σιόντης, Σκόνδρας, Βιδάλ και Πήλιος.
Αρχηγός αποστολής του ΠΑΣ είναι ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος και το τεχνικό επιτελείο αποτελούν οι Γιάννης Πετράκης (προπονητής), Γιάννης Ταουσιάνης (βοηθός προπονητή), Βασίλης Αλεξίου (προπονητής φυσικής κατάστασης), Γιώργος Πλαβούκος (προπονητής τερματοφυλάκων).
Παρών στο Καρπενήσι ο φυσικοθεραπευτής Φίλιππος Σκόρδος μαζί με τους Λάμπρου, Χατζηγιάννη, Γότση, και Μπάρμπα, αλλά και οι φροντιστές Βασιλείου και Παναγιώτου. Παρών στο Καρπενήσι και ο αναλυτής δεδομένων Παπανικολάου, ενώ το πούλμαν της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας οδηγεί ο Γιώργος Δάλλας.
Στο σημερινό παιχνίδι με τους Λαρισαίους ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λέο και Παμλίδη, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και δεν βρίσκονται σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θα έχει την πρώτη ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και πρόσωπα και να πάρει μια πρώτη γεύση από τους παίκτες και το πως αφομοιώνουν όσα κάνουν στις καθημερινές προπονήσεις.
Θυμίζουμε ότι και πέρσι οι δυο ομάδες έδωσαν φιλικό στο Καρπενήσι με τον ΠΑΣ να επικρατεί 1-0 με τέρμα του Φόνσι Ναδάλες, δέκα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Με Κασάδο και Παπαφώτη η ΑΕΛ
Το σημερινό φιλικό θα είναι το πρώτο και για τους Λαρισαίους στην καλοκαιρινή τους προετοιμασία. Η αποστολή της ΑΕΛ βρίσκεται από την Κυριακή 9 Ιουλίου στο Καρπενήσι και θα παραμείνει εκεί μέχρι την Πέμπτη 26 του μηνός. Στο Καρπενήσι οι «βυσσινί» έχουν όλα τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα, δηλαδή τους Γκέκα, Καρανίκα, Κάσσου, Γρομητσάρη, Πέτροβικ, Σαχίτι, Φριουί και Μόρσι.
Στην αποστολή είναι και νεαροί που υπέγραψαν πρόσφατα επαγγελματικά συμβόλαια, οι Δημήτρης Πινακάς (17χρονος μεσοεπιθετικός), Αλέξανδρος Χαλάτσης (18χρονος μέσος), Νάσος Νικολούδης (20χρονος σέντερ φορ) και Λευτέρης Μπάμης (18χρονος μέσος).
Μάλιστα από χτες στο Καρπενήσι βρίσκονται και οι Κασάδο και Παπαφώτης, οι οποίοι είναι έτοιμοι να υπογράψουν στην ΑΕΛ και απομένουν τα τυπικά για τις ανακοινώσεις.
Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ στο Καρπενήσι αποτελούν οι εξής παίκτες: Θεοδωρόπουλος, Γκέκας, Σουλούκος, Σαφαρίκας, Καρανίκας, Κάσσος, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Μόρας, Φουρκιώτης, Χούμπτσεφ, Πέτροβιτς, Μπάμης, Μπάλλας, Φατιόν, Χαλάτσης, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Νούσιος, Πινακάς, Σαχίτι, Χοτζάλι, Φριούι, Μορσί, Καπός, Νικολούδης, Κασάδο και Παπαφώτης.

«Συνωστισμός» στο Καρπενήσι
Η… μισή SUPER LEAGUE προετοιμάζεται και φέτος στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Λάρισα, στο Καρπενήσι βρίσκονται και οι Λεβαδειακός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία!

Νέα συνεργασία ο ΠΑΣ
Μια νέα συνεργασία εγκαινίασε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με την εταιρία GREEN IMPORTS η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής. Πιο συγκεκριμένα έχει την αποκλειστική διάθεση στην ελληνική αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής της LAMBERTS, μια εκ των μεγαλυτέρων εταιριών στον χώρο της.