Τρία μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του «Πρωτέα Ιωαννίνων» σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

on .

tae k wo do

• Στο Μίνσκ της Λευκορωσίας πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON - DO I.T.F. Εφήβων - Νεανίδων για το 2018. Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «Πρωτέας Ιωαννίνων» για μια ακόμη φορά έδωσε το «παρών» με δύο αθλητές του, μέλη της Εθνικής Ομάδας, κατακτώντας 3 χάλκινα μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα:
Ο Σκουλίκας Παντελής δυο χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία sparring (μάχες) έως 60 κιλά και στις Ομαδικές Μάχες Εφήβων.
Ο Ντάκουλας Γεώργιος ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Tul 2 Dan (τεχνικές) που για πρώτη φορά συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Εθνική μας Ομάδα συμμετείχε με 69 αθλητές καταλαμβάνοντας την 4η θέση στη γενική κατάταξη μεταλλίων, με 5 Χρυσά 10 Ασημένια και 22 Χάλκινα μετάλλια.
Ο προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας Γ. Παπαδιώτης, συνεχάρη τους δυο αθλητές του, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο Γιαννιώτικος Σύλλογος έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό, όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο. Ο «Πρωτέας Ιωαννίνων» συνεχίζει να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. Στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους…».