Σε φουλ ρυθμούς o ΠΑΣ για την… υπέρβαση στο Φάληρο

on .

pas proponhsh

• Εντείνεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν, καθώς στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» θα απουσιάσει ο Γιώργος Ξύδας, καθώς υπέστη διάστρεμμα, πιθανότατα ελαφρύ και θα λείψει περίπου δυο εβδομάδες από τις προπονήσεις του ΠΑΣ. Αυτό περιορίζει τις επιλογές στο επιθετικό κομμάτι που θα έχει ο τεχνικός των Ηπειρωτών στο κυριακάτικο παιχνίδι.
Εκτός από τον Ξύδα, από το πρόγραμμα των προπονήσεων συνεχίζει να απέχει ο Γιώργος Παμλίδης, ο οποίος πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος.
Στη χθεσινή προπόνηση που απουσίαζαν οι Ξύδας, Παμλίδης και ο άτυχος Περιστερίδης, ο Γιάννης Πετράκης έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει, επίσης, αγωνιστικά παιχνίδια περιορισμένου χώρου σε διάφορα σχήματα και στο τέλος οικογενειακό διπλό.
Ο Γιάννης Πετράκης προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του μετά την άσχημη εικόνα που έδειξαν στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με πολλούς εκτός έδρας αγώνες και για αυτό το τεχνικό επιτελείο ανεβάζει καθημερινά στροφές, δουλεύοντας αρκετά και σε κομμάτια της ανάπτυξης και της επιθετικής τακτικής.
Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ.

Στο Nations League Λίλα και Τσικάρσκι
Κλήσεις στις εθνικές τους ομάδες δέχθηκαν δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα ο Άντι Λίλα και ο Μίτε Τσικάρσκι στις Εθνικές ομάδες της Αλβανίας και των Σκοπίων αντίστοιχα.
Η Αλβανία θα αγωνιστεί στο UEFA Nations League με Ισραήλ εντός έδρας στις 7/9 και Σκωτίας εκτός έδρας στις 10/9.
Τα Σκόπια για τον ίδιο νεοσύστατο θεσμό παίζουν εκτός έδρας στις 6 Σεπτεμβρίου με το Γιβραλτάρ και στις 9 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Αρμενία εντός έδρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής:
«Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Andi Lila και Mite Cikarski θα συμμετάσχουν στις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων μετά από τις αντίστοιχες κλήσεις που ήρθαν στην ομάδα μας. Καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας στις υποχρεώσεις τους».