Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις θέλει αύριο ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

OLYMPIAKOS PAS SHMATA

• Το δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος δίνει αύριο το βράδυ (9:30 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποιος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" του Φαλήρου.

Η ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και κυρίως η αποκαρδιωτική εμφάνιση από το 30' και μετά, προβλημάτισαν τους ανθρώπους του ΠΑΣ, ο οποίος και αύριο έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό που προέρχεται από την πρόκριση επί της αγγλικής Μπέρνλι και την εξασφάλιση της συμμετοχής του στους ομίλους του Europa League.
Στη διάθεση του Πετράκη ο Ξύδας
Το διάστρεμμα το οποίο υπέστη ο Γιώργος Ξύδας στην προπόνηση της Τρίτης αποδείχτηκε ελαφρύτερο του αναμενομένου και έτσι ο νεαρός Χιώτης επιθετικός τέθηκε στη διάθεση του Πετράκη για τον αγώνα κόντρα στους Πειραιώτες.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα, με τον Γιάννη Πετράκη να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και πρόσωπα, ενόψει του αγώνα στο Φάληρο.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δοκίμασε και σύστημα 4-3-3, αλλά και τριάδα στόπερ στην άμυνα με τους Μιχαήλ, Σκόνδρα και Τζημόπουλο.
Στην επίθεση επικρατέστερος θεωρείται ο Κροάτης Κρίζμαν, ενώ αρκετές πιθανότητες για το βασικό σχήμα έχει και ο Βιδάλ, ο οποίος στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν εκτός αποστολής.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα καταλύσει πριν τον αγώνα με τους Πειραιώτες.
Με το μυαλό στο Europa League
Με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League στις αποσκευές του επέστρεψε χτες ο Ολυμπιακός από την Αγγλία καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπερνλι.
Στη χτεσινή κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον 6ο όμιλο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ιταλική Μίλαν, την ισπανική Μπέτις, αλλά και την πρωτάρα Ντούντελανζ, ομάδα από το Λουξεμβούργο.
Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπέρνλι.
Διαιτητής ο Φωτιάδης
Ο Φώτης Φωτιάδης από την Καστριά ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Βοηθοί του Φωτιάδη θα είναι ο Χρήστος Ακρίβος από την Αθήνα και ο Ιορδάνης Δημητριάδης από την Καστοριά, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αναστάσιος Κάκος από την Κέρκυρα.
Δανεικός για 2 χρόνια ο Ευαγγέλου
Το εμφανές πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία έφερε χτες την δωδέκατη μεταγραφική κίνηση των Ηπειρωτών καθώς αποκτήθηκε ο νεαρός αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.
Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στα Γιάννινα με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από τον Ολυμπιακό, ενώ όπως και στην περίπτωση του Μανθάτη, υπάρχει option αγοράς του παίκτη από πλευράς ΠΑΣ.
Ο 20χρονος αμυντικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των ερυθρόλευκων Πέδρο Μαρτίνς και προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στα Γιάννινα τη Δευτέρα, μια μέρα δηλαδή μετά την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό.