Κ19: Ολυμπιακός-ΠΑΣ 4-1

on .

K19 OLYMPIAKOS PAS 2 9 18

Την ήττα με 4-1 γνώρισε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 13' όταν μετά από σέντρα του Ράμα από τα δεξιά και ο Ξενιτίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν τον ΠΑΣ για να πετύχουν και δεύτερο γκολ και στο 21' είχαν δοκάρι με τον Μαρίνο να κάνει τη σέντρα και ο Κωστανάσιος με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Βενετικίδη.
Νέο δοκάρι για τον Ολυμπιακό στο 35' ο Κωστανάσιος έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή,η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, μετά και την παρέμβαση του τερματοφύλακα του ΠΑΣ.
Ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία για να κάνει το 1-1 στο 50' με τον Λιάπη να κάνει το σουτ όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε τη μπάλα.
Η ομάδα του κ. Παναγιώτου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 63' όταν ο Λιάπης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Η χαρά των παικτών του ΠΑΣ όμως δεν κράτησε για πολύ αφού οι γηπεδούχοι στο 65' πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον Μαρίνο να κάνει με σουτ το 2-1.
Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πετύχουν δύο ακόμη τέρματα και συγκεκριμένα στο 74' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ξενιτίδη από τον Λιάσο και ο Πέιος έκανε το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 92' με πλασέ του Μαρίνου.
Ολυμπιακός: Καραργύρης, Γαλούπης, Πέιος, Ράμα, Γκοτζαμανίδης (73' Κωνσταντινίδης), Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης, Φέκκας (82' Κατσούκης), Κωστανάσιος, Μαρίνος, Βοΐλης (Μπουλάρι).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Νάνος, Τάτσης (Γιωτάκης), Βασιλάκης, Κάγια, Θεοχάρης (46' Τσούνης), Λιάπης, Λιάσος, Καραμποΐκης (Μελιγγιώτης), Παπαδόπουλος, Πηλιός.