Εκτός κυπέλλου η Μουσιωτίτσα, άνετη πρόκριση για Ανατολή

on .

PODOSFAIRO MPALA

• Οδυνηρό αποκλεισμό γνώρισε η Μουσιωτίτσα στην πρώτη φάση του κυπέλλου αφού ηττήθηκε 2-0 από τη Δαφνούλα, ενώ την ίδια ώρα η Ανατολή επικρατούσε 8-0 του Κάστρου και οι Μικρασιάτες 8-2 των Ραφταναίων. Ο Ολυμπιακός Βοτανικού δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση επικρατώντας 0-6 των Λογγάδων, ενώ στο μοναδικό ματς που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι η Κόνιτσα πήρε την πρόκριση με αντίπαλο την Προοδευτική Περάματος.
Τα χθεσινά αποτελέσματα: Ανατολή - Κάστρο 8-0, Πέραμα - Κόνιτσα 2-4 πέναλτι (1-1 κ.δ., 2-2 παρ.), Δαφνούλα - Μουσιωτίτσα 2-0, Λογγάδες - Ολυμπιακός Βοτανικού 0-6, Μικρασιάτες - Ραφταναίοι 8-2.
Οι ομάδες που πέρασαν στη Β΄ φάση είναι οι εξής: Ελεούσα, Νησί, Νεοχωρόπουλο, Κρύα, Κληματιά, Κραψήτες Καππαδόκες, Χαροκόπι, ΑΠΟΕΛ, Ελληνικό, Πανζαγορισιακός, Ανήλιο, Ροδοτόπι, Αγροτικός, Ζωοδόχος, Περίβλεπτος, Κόντσικα, Μέτσοβο, Καστρίτσα, Κοσμηρά, Χουλιαράδες, Κατσικά, Σερβιανά, Κρανούλα, Ανατολή, Βοτανικός, Δαφνούλα, Μικρασιάτες, Κόνιτσα.
Η πρώτη φάση ολοκληρώνεται την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου με την αναμέτρηση Ασβεστοχώρι - Πήγασος.
Η κλήρωση της Β' φάσης θα γίνει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, ενώ πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι στις 26 Σεπτεμβρίου ή 3 Οκτωβρίου.