Αθλητές από τη Μάλτα σε camp στα Γιάννενα

on .

PIG POG 6 9 18

• Εδώ και δύο χρόνια ο αθλητικός σύλλογος Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων ξεκίνησε μια συνεργασία με τον καλύτερο σύλλογο πινγκ-πονγκ της Μάλτας. Έτσι φέτος δέκα αθλητές και ο προπονητής τους για μια εβδομάδα βρέθηκαν στη περιοχή μας, διέμεναν στη πόλη των Ιωαννίνων, όμως οι προπονήσεις διεξάγονταν στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Δ. Μεταμόρφωσης του Δήμου Ζίτσας.
Όλοι οι φιλοξενούμενοι αθλητές ήταν από 12-18 ετών, εκτός της 20 χρονης Sascha.
Το αγωνιστικό τους επίπεδο υψηλό, σημειωτέον η 20χρονη αθλήτρια αγωνίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Στο χωριό Μεταμόρφωση υπήρχαν και αρκετοί θεατές κάθε ημέρα, νεαρά παιδιά, που παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προπονήσεις του camp και γνώρισαν το άθλημα του πιγκ-πογκ από κοντά βλέποντας τις εξειδικευμένες προπονήσεις.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «τα οφέλη ήταν πολλά και για τους δύο συλλόγους, αλλά και οι φιλοξενούμενοι, έστω με τις γρήγορες επισκέψεις τους σε αξιοθέατα της περιοχής, θα γίνουν σίγουρα πρεσβευτές της περιοχής μας, της χώρας μας σε συνδυασμό και με την εξαιρετική φιλοξενία που βρήκαν».