Φιλικό σήμερα (6 μ.μ.) με τον «Καραϊσκάκη» ο ΠΑΣ

on .

ZOSIMADES TARTAN

• Τελικά θα διεξαχθεί σήμερα (6 μ.μ.) το προγραμματισμένο εδώ και ένα δεκαήμερο, φιλικό παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη Άρτας, το οποίο βέβαια μέχρι και χθες ήταν στον «αέρα» λόγω και των εργασιών που γίνονται στον στίβο του ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες».
Σε συνάντηση που έγινε χθες το απόγευμα μεταξύ του κ. Χριστοβασίλη και του αναδόχου που έχει αναλάβει την επίστρωση του νέου ταρτάν, δόθηκε τελικά το πράσινο φως για την διεξαγωγή του φιλικού με την προϋπόθεση αυτό να γίνει κεκλεισμένων των θυρών μιας και το γήπεδο είναι ακόμη χαρακτηρισμένο ως «εργοτάξιο» λόγω των εργασιών.
Αναμφίβολα, πρόκειται για μια θετική εξέλιξη αφού για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο οι παίκτες του ΠΑΣ θα «πατήσουν» το χορτάρι του «Ζωσιμάδες» και κυρίως οι νέοι παίκτες θα πάρουν μια πρώτη γεύση της έδρας τους.

Η χθεσινή προπόνηση
Η χθεσινή απογευματινή προπόνηση διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ με τους γνωστούς τραυματίες Παμλίδη και Περιστερίδη να κάνουν ατομικό πρόγραμμα ενώ υπήρξαν και παίκτες που έκαναν αποφόρτιση, ενώ και οι Βελλίδης-Κακούμπα ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα.
Για το σημερινό φιλικό ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει την πλειοψηφία των διαθέσιμων παικτών με σκοπό να τσεκάρει την ετοιμότητά τους αλλά και την αγωνιστική τους διάθεση.

Κερδίζει «πόντους» η περίπτωση Αθανασιάδη
Στα των μεταγραφών δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση ή ενδιαφέρον, παρόλο που στο προσκήνιο έχει ανέβει η περίπτωση του Κλάους Αθανασιάδη για την θέση του αντι-Κόντε.
Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση επιθετικού με παραστάσεις από την SUPER LEAGUE, αλλά τα τελευταία χρόνια η καριέρα του ακολουθεί φθίνουσα πορεία. Πριν δεκαπέντε μέρες αποδεσμεύθηκε μάλιστα από την Μακάμπι Χάιφα όπου αγωνίστηκε την περσινή χρονιά έχοντας 16 συμμετοχές και ένα γκολ. Ερωτηματικό όμως παραμένει η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αθανασιάδης και αν ο ΠΑΣ έχει την πολυτέλεια να παραμείνει χωρίς βασικό σέντερ φορ για 1-2 μήνες μέχρι ο Κλάους να βρεθεί σε αγωνιστική φόρμα και να μπορέσει να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα, αν τελικά ο κ. Χριστοβασίλης αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση και να ολοκληρώσει την μεταγραφή.