Θετικό αποτέλεσμα πάση θυσία θέλει σήμερα ο ΠΑΣ

on .

APOLLON PAS

 

• Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς με αντίπαλο τον Απόλλωνα το απόγευμα (7 μ.μ.) στη Ριζούπολη.
Μετά το ΟΑΚΑ και το "Γ. Καραϊσκάκης" του Φαλήρου η τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΣ στο λεκανοπέδιο της Αττικής θα είναι στο γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας" της Ριζούπολης.
Η ομάδα της Ηπείρου προέρχεται από δύο ήττες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και επιδιώκει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ώθηση και ψυχολογία στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, η οποία είναι δύσκολη. Στο χρονικό διάστημα της διακοπής, ο Πετράκης και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις αδυναμίες που έδειξε ο ΠΑΣ στα δύο πρώτα ματς, ενώ ανέβασε στροφές και ο νεοαποκτηθείς Στέφανος Αθανασιάδης.
Στις προθέσεις του Ρεθυμνιώτη κόουτς είναι να επιστρέψει στην δοκιμασμένη συνταγή του 3-5-2, με τον Λίλα παρτενέρ των Μιχαήλ και Τζημόπουλου στο κέντρο της άμυνας, χωρίς να αποκλείεται βέβαια κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.
Σχετικά με το επιθετικό κομμάτι ο Πετράκης δοκίμασε διάφορα δίδυμα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο ένα μικρό προβάδισμα για να βρεθούν στην βασική ενδεκάδα έχουν οι Μυστακίδης και Λέο.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ ολοκληρώθηκε χτες το πρωί με προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις υποομαδικής τακτικής και δουλειά πάνω σε στατικές φάσεις.
Μετά το τέλος του προγράμματος ο Πετράκης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, η οποία ταξίδεψε οδικώς για την Αθήνα και θα διαμείνει για ακόμα μια φορά στο ξενοδοχείο Sofitel στην περιοχή του αεροδρομίου στα Σπάτα.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι:  Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Τσικάρσκι, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Κάστρο, Βιδάλ, Γιάκος, Μυστακίδης, Κρίζμαν, Κούζικ, Λέο, Ξύδας, Αθανασιάδης.
Εκτός αποστολής και στα Γιάννινα έμειναν οι Παπαιωάννου, Λουκίνας, Βενετικίδης, Λιάσος, Παπαδόπουλος, Γώγος, Ντόλοβατς, Κακούμπα, Νάουμετς και Ευαγγέλου.
Διαιτητής ο Λάμπρου
Ο Γιώργιος Λάμπρου από την Εύβοια ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Βοηθοί του Λάμπρου θα είναι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντιός από την Εύβοια και ο Γιώργιος Γιαννίκος από τον Πειραιά, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κωνσταντίνος Ζανετίδης από τα Δωδεκάνησα.
Ντεμπούτο Μοντεαγούδο στον Απόλλωνα
Με νέο προπονητή στον πάγκο του θα αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας τον ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό παιχνίδι. Μετά από δυο ήττες από Λάρισα και Λεβαδειακό με δύο διαφορετικούς προπονητές, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ψάχνει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας πια τον Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο στον πάγκο της ομάδας.
Η προετοιμασία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε χτες με πρωινή προπόνηση και μετά το τέλος της ανακοινώθηκε η αποστολή.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην 18άδα.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές, Μάντζιος, Ναδάλες, Πέδρο, Σικαμπάλα, Μπεντινέλι, Λούκιτς, Τζανετόπουλος, Γκίνο, Τριάδης, Στάθης, Γκονζάλο, Ντ' Ούρσο και Ελ Χέλβε
Στην πρώτη αποστολή που κατάρτισε ο Μοντεαγούδο για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες στη Ριζούπολη δεν συμπεριέλαβε τους Αργεντινούς Γκουστάβο Ακόστα και Ματίας Ντεφεδερίκο, που αποκτήθηκαν πριν λίγες μέρες, όπως και τον Εμανουέλ Κονέ, του οποίου η τιμωρία συνεχίζεται, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Πέρα του Κονέ, εκτός αποστολής έμειναν και οι Οριχουέλα, Άιλερς, Σουλτς και Αστράς.