Ανεβάζουν ρυθμούς τα Σερβιανά ενόψει πρεμιέρας

on .

SERBIANA

Με την κατάρτιση των ομίλων και την κλήρωση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, πλέον τα Σερβιανά μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα τους στην Γ’ Εθνική. Μια πρεμιέρα που θα βρει την ομάδα του Αλέκου Τάτση να ταξιδεύει στο Καναλάκι όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στις 30 Σεπτεμβρίου.
Προκειμένου να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμα τα Σερβιανά προχώρησαν το Σάββατο σε ακόμα μια μεταγραφή αποκτώντας τον Ορέστη Πάσχο που πέρυσι αγωνίστηκε με τη Δόξα Κρανούλας και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο νικηφόρο φιλικό με τη Φιλιππιάδα. Εκτός του Πάσχου, ο Αλέκος Τάτσης δοκιμάζει έναν έγχρωμο ποδοσφαιριστή ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα αποκτηθεί διότι υπάρχουν και κάποια γραφειοκρατικά θέματα.
Στο μεταξύ οριστικοποιήθηκε και η έδρα που θα παίζει τα εντός έδρας ματς η ομάδα των Σερβιανών και αυτή δεν είναι άλλη από το ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΗΠ «Στάθης Τσαναχτσής», ενώ σε κυκλοφορία τέθηκαν και τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν.
Για μεθαύριο, Τετάρτη στις 5.30 μ.μ. είναι προγραμματισμένο ακόμα ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, στο γήπεδο του Ασβεστοχωρίου αυτή την φορά, με αντίπαλο την Φλωριάδα Άρτας, νεοφώτιστη και αυτή στην Γ’ Εθνική.