Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η εκκίνηση για τον 12ο Γύρο Λίμνης

on .

DROMOI PERAMATOS 1 16 9 18

• Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το κύριο αγωνιστικό κομμάτι του 12ου Γύρου της Λίμνης» της κορυφαίας αυτής αθλητικής διοργάνωσης που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, αναδεικνύοντας παράλληλα το σήμα – κατατεθέν της πόλης, που είναι η Παμβώτιδα.
Οι προχθεσινές εκδηλώσεις «Στους Δρόμους του Περάματος», αποτέλεσαν την αφετηρία των πολύπλευρων δράσεων του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.
Περίπου 400 δρομείς κάθε ηλικίας, παιδιά στην πλειονότητά τους, πήραν μέρος στους αγώνες 1.500 και 3.500 μ., που οργάνωσαν ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και η Limni, με τη συνδρομή του χορηγού του αγώνα Σπηλαίου Περάματος και τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Περάματος «Το Σπήλαιο», του Αθλητικού Ομίλου Προοδευτική Περάματος και της Δημοτικής Κοινότητας Περάματος.

Οι νικητές
Αν και ο αγώνας ήταν ψυχαγωγικού χαρακτήρα, χωρίς επίσημη χρονομέτρηση, απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες των δύο αγώνων.
Στα 1.500 μ., πρώτος στην κατηγορία αγοριών αναδείχθηκε ο Δημήτρης Χήρας (ΑΓΣΙ), δεύτερος ο Λάμπρος Κωστακίτσης και τρίτος ο Κωνσταντίνος Μανούσης (Α.Ο. Ποσειδών). Στα κορίτσια, πρώτες έκοψαν το νήμα οι Χρύσα Ανδρούτσου και Αγγελική Μεντή (ΑΓΣΙ), δεύτερη τερμάτισε η Μαριλένα Σμπόνια (ΑΓΣΙ) και τρίτη η Άννα Βασδέκη από το Πέραμα.
Στα 3.500 μ., πρώτος στα αγόρια ήταν ο Νέστωρ Κολιός (ΑΓΣΙ), δεύτερος ο Ορφέας Ιωάννου (ΑΓΣΙ) και τρίτος ο Πέτρος Λώλης (ΕΚΑ Δωδώνη). Στα κορίτσια, πρώτη τερμάτισε η Νικολέτα Τζαβάρα, δεύτερη η Νικολέτα Μάκου (ΑΓΣΙ) και τρίτη η Ελισάβετ Σκανδάλη (ΑΓΣΙ).
Τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες έκαναν ο πρόεδρος του Σπηλαίου Περάματος Νίκος Σαρακατσάνος, ο πρόεδρος του ΑΟ Προοδευτική Περάματος Κώστας Παύλου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περάματος «Το Σπήλαιο» Παύλος Τσιρώνης και η εκπρόσωπος της ΒΙΚΟΣ ΑΕ, μεγάλου χορηγού του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, Έλενα Χρυσοβιτσινού.