Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

MPOYKOYBALAS M

• Μετά το… στραπάτσο της Εθνικής Ελλάδας και την ήττα με 2-0 από τη Φινλανδία για το Nations League, το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει στη δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο και ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες».
Η προετοιμασία των Ηπειρωτών για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες έχει μπει στην τελική ευθεία και χτες πραγματοποιήθηκε ακόμα μια πρωινή προπόνηση.
Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές, πέραν των γνωστών τραυματισμών των Περιστερίδη και Λέο. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Μπουκουβάλας έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί του χέρι και θα μείνει για περίπου 2 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο δεξιός οπισθοφύλακας χτύπησε στο φιλικό με την Κέρκυρα στο «Ζωσιμάδες» σε διεκδίκηση της μπάλας και αντικαταστάθηκε.
Πρόβλημα από το παιχνίδι με τους Κερκυραίους αντιμετωπίζει και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος έχει κάταγμα σε ένα δάχτυλο από το χέρι του, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Τα ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Πετράκη αφορούν την επιστροφή του Αποστολόπουλου στις προπονήσεις.
Μετά τον αρχηγό Αλέξη Μιχαήλ που ξεπέρασε το πρόβλημα στον τετρακέφαλο και ο Αποστολόπουλος επανέκαμψε μετά το τράβηγμα στη γάμπα και τέθηκε στη διάθεση του Ρεθυμνιώτη τεχνικού.
Επίσης, στις προπονήσεις της ομάδας ενσωματώθηκε και ο Άντι Λίλα μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας, ενώ σήμερα αναμένεται στα Γιάννινα και ο Τσικάρσκι και αύριο θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τα παιχνίδι που είχε με την Εθνική Σκοπίων.
Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ο Πετράκης συνεχίζει τις δοκιμές του σχετικά με το σχήμα και τα πρόσωπα ενόψει Παναιτωλικού. Ένας πιθανός σχηματισμός είναι το 3-5-2 και σαν αρχικές σκέψεις του Κρητικού προπονητή είναι η εξής ενδεκάδα: Βελλίδης, Κακούμπα, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Κούζικ, Ξύδας, Κρίζμαν,
Βέβαια οι δοκιμές θα συνεχιστούν και στις επόμενες προπονήσεις μέχρι ο Γιάννης Πετράκης να καταλήξει στην ενδεκάδα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια
Από χτες Τρίτη τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες».
Οι τιμές είναι στα 15 ευρώ για τη μεγάλη κερκίδα και στα 10 ευρώ για την παλιά σκεπαστή κερκίδα, σύμφωνες δηλαδή με την τιμολογιακή πολιτική που είχε ανακοινώσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Το ενδιαφέρον για το παιχνίδι αλλά και το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έχει από το παιχνίδι με τον Άρη να παίξει επίσημο ματς μπροστά στο κοινό του, αναμένεται να προσελκύσουν αρκετό κόσμο το Σάββατο στο Εθνικό Στάδιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των εισιτηρίων:
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτηρίων της 7ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή Ελλάδας, με τον Παναιτωλικό στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες».
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό από αύριο Τρίτη 16/10/2018 και μέχρι την Παρασκευή 19/10/ 2018 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής με ωράριο λειτουργίας:
ΤΡΙΤΗ,ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και το ΣΑΒΒΑΤΟ του αγώνα 20/10/2018 από τα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» από τις 11:00 το πρωί.
Για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 5 GOLD –> 30€
Θύρα 3 VIP –> 25€
Θύρες 3-4-6 –> 15€
Θύρες 9-10 –> 10€
Παιδικά Θύρες 6-9 –> 5€