Ο Σπάρτακος πήρε το ντέρμπι, νίκες για ΑΓΣΙ B’και IBC

on .

A ESKABDE

• Ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ με την πόλη μας να έχει έντονη παρουσία στον Β’ Όμιλο μιας και τέσσερις ομάδες προέρχονται από τα Ιωάννινα.

Νίκη ο ΑΓΣΙ Β’
Την αυλαία άνοιξε το Σάββατο η δεύτερη ομάδα του ΑΓΣΙ η οποία συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα με παίκτες κάτω των 20 ετών. Οι νεαροί παίκτες του ΑΓΣΙ, στο νέο κλειστό της πόλης μας υποδέχθηκαν το Σάββατο την Φιλιππιάδα της οποία και νίκησαν με 69-61. Η ομάδα του Αυγερινού με πρωτοστάτες τους Ψιλοδημητρακόπουλο και Μπαζάκα με 20 και 17 πόντους αντίστοιχα μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Ο Σπάρτακος το ντέρμπι
Αμέσως μετά ακολούθησε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Σπάρτακο και τον Θρύλο Ιωαννίνων. Ήταν ένα ματς με ένταση και πάθος, ένα κλασικό τοπικό ντέρμπι, το οποίο βρήκε νικητή την ομάδα του Σπάρτακου με 60-47.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Ζήσης και Λαμπρόπουλος με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα ενώ για την ομάδα του Θρύλου Ιωαννίνων ξεχώρισε ο Τάχιας με 11 πόντους.

Εύκολα το IBC
Νικηφόρα ήταν και η πρεμιέρα για το IBC η οποία θεωρείται ένα από τα φαβορί της κατηγορίας για άνοδο. Η ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου ταξίδεψε στην Ηγουμενίτσα όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Πρωτέα, νικώντας με 72-63.