Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

on .

KATSIKA ELEOUSA

Κατσικά-Ελεούσα 1-1

• Δύο βαθμούς άφησε η Ελεούσα στο ντέρμπι με την Κατσικά δίνοντας το δικαίωμα στον Αγροτικό και την Κράψη να την πιάσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού στο πρώτο τέταρτο είχαμε μια χαμένη ευκαιρία και δύο γκολ.
Μόλις στο 2΄ η Κατσικά έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0, όταν ο Αντωνίου βγήκε απέναντι από τον Γεωλδάση Γ. έκανε το πλασέ όμως ο τερματοφύλακας της Ελεούσας απέκρουσε σωτήρια.
Η Ελεούσα στο 7’ ευτύχησε να κάνει το 0-1 με τον Νάκο ο οποίος πήρε την μπάλα μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και λίγο πλάγια και δεν δυσκολεύτηκε με σουτ να νικήσει τον Μάντζιο.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο γκολ της Ελεούσας στο 13’ με τον Αντωνίου να κλέβει την μπάλα από τον Οικονόμου, είδε τον Γεωλδάση εκτός θέσης και από 30 μέτρα τον «κρέμασε» πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ ισοφαρίζοντας 1-1. Στην συνέχεια και στο 19’ ο Βλάχος εκτέλεσε φάουλ είδε όμως τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Γεωλδάση Γ.
Η Ελεούσα στο 24’ έχασε την ευκαιρία να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ όταν ο Πότσης έκανε τη μπαλιά στον Βελτίστα αυτός σούταρε αλλά ο Μάντζιος απέκρουσε τη μπάλα.
Στο 35’ σέντρα του Πεπόνη ο Νάκος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 40’αποβλήθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού Κόλλια, από τον διαιτητή Κατσικογιάνη ο Μανώλης Σκούφαλης.
Το δεύτερο ημίχρονο ποιοτικά δεν είχε να προσφέρει πολλά πράγματα, είχε όμως κάποιες καλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.
Η Ελεούσα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 47’ με τον Βελτσίστα να κάνει το σουτ και τον Μάντζιο να αποκρούει τη μπάλα. Στο 52’ σουτ του Αντωνίου η μπάλα λίγο άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για την Κατσικά στο 56’ με τον Γεωργούλη να κάνει το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και τον Γεωλδάση Γ. να αποκρούει τη μπάλα.
Η τελευταία καλή στιγμή ανήκει στην Ελεούσα στο 89’ με τον Βελτσίστα μέσα από την περιοχή να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Κόλλιας-Θανασιάς). Η Ελεούσα φωνάζει για δύο γκολ του Βελτσίστα που ακύρωσε ως οφσάιντ ο κ. Θανασιάς.
Κατσικά: Μάντζιος, Νικολάου, Ασωνίτης, Παπαβασιλείου, Καλογερόπουλος, Γούλας (90’ Μπίνας), Γεωργούλης (78’ Τάτσης), Παππάς (78΄Μπελεβέτης), Γιοβανόπουλος (46’ Μηλίτσης), Βλάχος, Αντωνίου.
Ελεούσα: Γεωλδάσης Γ., Πέτσιος, Καλές, Οικονόμου, Γεωλδάσης Π., Τζουρμανάς, Πεπόνης (76’ Γιώτης), Κωνσταντινίδης, Βελτσίστας, Νάκος, Πότσης Θ.

* * * 

KASTRITSA METSOBO

Καστρίτσα-Μέτσοβο 2-2

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε το Μέτσοβο μέσα στην Καστρίτσα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 17’ όταν ο Μπιστιόλης εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ. Το Μέτσοβο δύο λεπτά αργότερα (19’) άνοιξε το σκορ με τον Τσουλιάη Ι. να κάνει την κάθετη στον Γοδέβενο και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 26’ ο Μπιστιόλης απείλησε και πάλι με εκτέλεση φάουλ με την μπάλα όμως να μην του κάνει ούτε αυτή τη φορά το χατίρι καταλήγοντας άουτ. Μεγάλη ευκαιρία στο 40’ για την Καστρίτσα με τον Αλιγάι να κάνει το σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στην επαναφορά της ο Μπισέλας έκανε το σουτ απέκρουσε ο Αγγέλης και ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα πρόλαβαν και απομάκρυναν οι αμυντικοί. Η Καστρίτσα στο 48’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπαλιούσκα, το εκτέλεσε ο Πότσης ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 51’ σουτ του Κατζιώτη έδιωξε ο Αγγέλης. Η Καστρίτσα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 52’ με δυνατό σουτ του Μπισέλα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 62’ ο Μπλέτσος εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Το Μέτσοβο έμεινε με δέκα παίκτες στο 72’ μιας και αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπλέτσος. Ωστόσο η ομάδα του Λεωνίδα Μαλισόβα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 82’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσουλιάης Ι. με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2.
Διαιτησία: Μάντζιος (Χαρίσης-Κολιός).
Καστρίτσα: Σαραλιώτης, Χατζόπουλος, Γιωτίτσας, Κούτρας (30’ Κατζιώτης), Κρανάς, Κύρκος, Δοβανάς (46’ Πότσης), Αλιγάι (86’ Τσιάκος), Μπισέλας, Μπιστιόλης, Ρίζος.
Μέτσοβο: Αγγέλης, Μπαλιούσκας, Τσιόστας Χ., Τσουλιάης Ι., Κέντρος, Γοδέβενος (71’ Ζάκα), Γκουντέβενος (71’ Τρίτος), Μπλέτσος, Παλαιοπάνος, Τσουλιάης Θ. (90’ Τσουλιάης Κ.), Τσιόστας Κ.

* * * 

MOUSIOTITSA AGROTIKOS

Μουσιωτίτσα-Αγροτικός 1-4

Άνετη επικράτηση επί του ουραγού Κένταυρου Μουσιωτίτσας για τον Αγροτικό Αστέρα που έπιασε πλέον κορυφή μαζί με την Θύελλα Ελεούσας και τον ΠΑΣ Κράψης, το απόγευμα του Σαββάτου.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά κατάφερε και έφτασε στην επικράτηση με τελικό σκορ 1-4 χάρη στα δύο γκολ του Παππά, αλλά και αυτά των Πανίδη και Τσόκρη, ενώ από την πλευρά του Κένταυρου είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Αντωνίου. Στην πρώτη κιόλας φάση της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα, όταν μετά από μια σέντρα του Παπαρούνα, ο Παππάς έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον Αλεξίου για το 0-1.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν προσωρινά και κράτησαν την ισοπαλία μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, χάρη στο γκολ του Αντωνίου στο 17’. Ο Κίτσος εκτέλεσε με βαθιά σέντρα ένα φάουλ από το χώρο του κέντρου, με τον Γιαννούλη να πιάνει μια κεφαλιά που αρχικά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γρηγοριάδη, αλλά τελικά ο Αντωνίου πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού Αστέρα.
Οι φιλοξενούμενοι, ενώ είχαν την υπεροχή της αναμέτρησης, έδειχναν και μια φλυαρία όταν η μπάλα περνούσε το δεύτερο τρίτο του γηπέδου και είτε έκαναν λάθη στις τελικές πάσες, είτε απειλούσαν με κάποια συρτά σουτ, όπως αυτά των Παππά (22’), Καράβα (28’) και Παπαρούνα (43’), αλλά κανένα από αυτά δεν κατέληξε εντός εστίας κι έτσι παρέμεινε το 1-1 με τη λήξη του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η ομάδα του Αγροτικού μπήκε πιο δυνατά, αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι και να φύγει από τη Μουσιωτίτσα με το τρίποντο. Έτσι αφού ο Παππάς ανάγκασε τον Αλεξίου σε εντυπωσιακή εξ’επαφής απόκρουση σε κόρνερ στο 51’, τελικά πήρε το προβάδισμα από το κόρνερ ένα λεπτό αργότερα. Το κόρνερ εκτελέστηκε με πάσα στον Παππά που έβγαλε αμέσως τη σέντρα και ο Πανίδης σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 64’ ο Παππάς έφυγε στη κόντρα από αριστερά, αφού πάτησε περιοχή έβγαλε μια συρτή παράλληλη σέντρα, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους και έγλειψε το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Το επόμενο εξάλεπτο ήταν και αυτό που έκρινε οριστικά την αναμέτρηση, αφού οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με πανομοιότυπες φάσεις και καθάρισαν το ματς.
Αρχικά στο 67’ μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Παππάς έκανε το διαγώνιο σουτ για το 1-3, ενώ τρία λεπτά αργότερα και πάλι μετά από σέντρα από τη δεξιά πτέρυγα, αυτή τη φορά το σουτ έπιασε ο Τσόκρης με τη μπάλα να φαίνεται να κοντράρει στον Μακρή και σε αντίπαλο αμυντικό και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα του Αλεξίου. Στη συνέχεια παρά τη μεγάλη διαφορά του σκορ, οι φιλοξενούμενοι δεν έριξαν τον ρυθμό τους και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ, αφού όχι μόνο έχασαν πέναλτι με τον Τάσσο στο 83’ μετά από εντυπωσιακή απόκρουση του Αλεξίου, αλλά και ένα τετ-α-τετ στην εκπνοή του αγώνα με τον Μακρή.
Λίγο πιο πριν, όμως είχε απειλήσει με μία από τις λιγοστές φάσεις που είχε στην αναμέτρηση και ο Κένταυρος, όταν έφυγε στη κόντρα ο Κατσάνος, αλλά ο Γρηγοριάδης τον πρόλαβε και μάζεψε τη μπάλα, ενώ λίγο μετά το 1-4 του Αγροτικού οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει άλλη μια φορά με κεφαλιά και πάλι του Αντωνίου μετά από εκτέλεση φάουλ με σέντρα.
Κένταυρος Μουσιωτίτσας (Χρήστος Αντωνίου): Αλεξίου Λ., Χήρας, Ζάβαλης (52’ Κατσάνος), Κίτσος, Τσάνταλης, Αντωνίου, Γιαννούλης, Παππάς, Καραπαπάς, Αλεξίου Ι. (75’ Δήμος Λ.), Ναούμης (67’ Δήμος Ι.).
Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά (Θανάσης Χαρίσης): Γρηγοριάδης, Ηλίας (84’ Σκόρδος), Τσόκρης (73’ Τάσσος), Πανίδης, Φαρμάκης, Ταΐρης, Μακρής, Καράβας, Ηλιόπουλος (73’ Μπενέκος), Παπαρούνας, Παππάς (84’ Μπενέκος).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ

* * * 

Κράψη- Ζωοδόχος 5-1

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Hall of Brands A ερασιτεχνικής κατηγορίας, συναντήθηκαν Κράψη και Ζωοδόχος, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν μια εμφατική νίκη με 5-1, και να σκαρφαλώνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με Ελεούσα και Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται κατοχή και ευκαιρίες. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, με το σουτ του Κολιού έξω από την περιοχή να περνά λίγο πιο πάνω από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. Στο 10΄ ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, όταν ο Αλεξίου βρέθηκε στην μικρή περιοχή, δεν εκμεταλλέυτηκε όμως την λάθος έξοδο του Μπάτζιου, περνώντας η μπάλα απ΄όλους, καταλήγωντας εκτός. Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, με το άπιαστο σουτ του Κολιού έξω από την μεγάλη περιοχή και από τα αριστερά, κάνοντας το 0-1.
Τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους κύλησαν αδιάφορα, χωρίς φάσεις, φτάνοντας στην εκπνοή, εκεί όπου ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Χρήστου Αγγέλη, με... αμφισβιτούμενο τρόπο, στο 45΄ ο Φαρμάκης εκτέλεσε το κόρνερ και η μπάλα έφτασε στα καρέ του Μπάτζιου, αρκετοί παίκτες βρίσκονταν εκεί, με την μπάλα να ακουμπά σε χέρι ενός εκ των Αναστασιάδη, Τσίου και Τσολάκου, και να καταλήγει εν τέλει στα δίχτυα. Η φάση αυτή ξεσήκωσε τις αντιδράσεις και των δύο πάγκων, ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τον δεύτερο βοηθό κατακυρώνοντας το γκολ. Στην επανάληψη, οι «κίτρινοι» μπήκαν φουριόζοι, πετυχαίνοντας σε διάστημα δέκα λεπτών τρία τέρματα, με τους παίκτες της Ζωοδόχου, να έχουν μείνει μάλλον, στην φάση της ισοφάρισης και το πώς προήλθε αυτή, γεγονός που επηρέασε φανερά την ψυχολογία τους.
Η ανατροπή του σκορ ήρθε στο 49΄ με τον Σταμούλη από κοντά, έπειτα από ασίστ του Παράσχη, ενώ στο 51΄ ο Σταμούλης και πάλι με δεύτερο προσωπικό τέρμα έγραψε το 3-1 με λόμπα, έπειτα από ασίστ του Παράσχη.
Στο 55΄ήρθε και το τέταρτο τέρμα των γηπεδούχων , με τον Αλεξίου να χρίζεται σκόρερ αυτή την φορά από κοντά.
Οι φιλοξενούμενοι αν και πίεσαν, κυρίως από στημένες φάσεις, για να μειώσουν το σκορ, δεν τα κατάφεραν, κι έτσι οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είπαν τον τελευταίο λόγο στο ματς, σκοράροντας για ακόμη μια φορά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-1 με τον Βύζα, να πλασάρει από κοντά διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτησία: Πάνος Ι. (Τσάντας – Γκέλης)
ΠΑΣ Κράψης (Χρήστος Αγγέλης): Σταυρόπουλος, Κουκλίδης, Καρατζιάς, Φαρμάκης, Σταμούλης (81΄ Θεοδώρου), Κατσάνος (62΄ Ζαμπέτας), Αλεξίου (68΄ Βύζας), Κατσούδας, Σήτος, Παράσχης, Τσάμος (75΄ Ρίζος).
ΑΟ Ζωοδόχος (Βασίλης Σιαφάκας): Μπάτζιος, Τσιότσικας (55΄Σιώτας), Τσίος (55΄Ανδρέου), Βλάχος, Ντούμας, Μιλάϊ, Κολιός, Ραγιάς (74΄Ζώης), Γιόγιακας, Τσολάκος (66΄Δημητρίου), Αναστασιάδης.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ

* * *

Κουτσελιό - Μικρασιάτες 0-1

Το γκολ του Βασιλειάδη ήταν αρκετό για την Α.Ε Μικρασιατών να αποδράσει με διπλό από το Κουτσελιό με σκορ 0-1.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος, η ΑΕΜ δεν κατάφερε τις όποιες φάσεις είχε να τις μετουσιώσει σε γκολ.
Στο 13' ο Ναβρούζογλου βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Κουτσελιού αλλά έχασε το κοντρόλ με τον Μπαλαούρα να μπλοκάρει τη μπάλα.
Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 21’ με τον Αλεξίου να πλασάρει από πλάγια θέση αλλά τον Νάκο να απομακρύνει τη μπάλα. Στο 43’ ο Κοτσώνης βρέθηκε αφύλαχτος στη περιοχή, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Μπαλαούρα.
Με το καλημέρα της επανάληψης, η ΑΕΜ έχασε μια καλή στιγμή, όταν ο Ναβρούζογλου έστειλε εξ επαφής τη μπάλα άουτ. Σε διάστημα δυο λεπτών το Κουτσελιό απείλησε δυο φορές. Στο 52’ ο Θανάσης έκανε το σουτ με τον Νάκο να αποκρούει και τον Ντούτση στην επαναφορά να στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ ο τερματοφύλακας της ΑΕΜ στο επόμενο λεπτό είπε όχι σε πλασέ του Αλεξίου.
ΟΙ φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 62’.
Ο Κοτσώνης στόπαρε τη μπάλα στην περιοχή, πάσαρε στον Ναυρόζογλου, αυτός απέφυγε τον αντίπαλό του πάσαρε με τη σειρά του στον Ναβρούζογλου που έστρωσε τη μπάλα στον Βασιλειάδη, ο οποίος με βολίδα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπαλαούρα για το 0-1.
Στο 77’ ο Ναβρούζογλου έκανε το συρτό σουτ από πλάγια θέση με τον Μπαλαούρα να πέφτει και να αποκρούει σε κόρνερ.
Στο δεύτερο λεπτό του επιπλέον χρόνου,ο Παπαγιάννης νίκησε στο σπριντ τον Δάσκαλο Ι. αλλά ο Μπαλαούρας βγήκε και μπλόκαρε τη μπάλα. Στην τελευταία προσπάθεια για το Κουτσελιό να ισοφαρίσει,ο Μάγκος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ ύστερα από σέντρα του Δάσκαλου Α.
Διαιτησία: Μπαλατσούκας (Μωυσιάδης- Λιόντος)
Κουτσελιό (Χρ. Ντόβας): Μπαλαούρας, Δάσκαλος Α, Σιώζιος (87’ Χατζηστεργίου), Ευθυμιάδης, Μάγκος, Αναγνωστόπουλος (82’ Κακαράντζας Αλ), Ντούτσης (65’ Ανδρέου), Κακαράντζας Μ, Αλεξίου, Δάσκαλος Ι, Θανάσης .
Α.Ε Μικρασιατών (Γ. Θρασκιάς): Νάκος, Βασιλειάδης, Ντάφλος (86’ Κρικώνης), Μπαλαντάνης Ν, Ναυρόζογλου Αν, Ανανιάδης, Μπαλαντάνης Κ, Ναβρούζογλου, Ναυρόζογλου Γ (90’ Ντόμαρης), Ναυρόζογλου Ι, Κοτσώνης (82’ Παπαγιάννης).
NIKOΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

* * * 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Πέραμα - Χουλιαράδες 0-3
Κράψη - Ζωοδόχος 5-1
Μουσιωτίτσα - Αγροτ. Αστέρας 1-4
Θύελλα Κατσικάς - Ελεούσα 1-1
Πίνδος Κόν. - Αετός Νήσου 2-0
Καστρίτσα - Μέτσοβο 2-2
Κουτσελιό - Μικρασιάτες 0-1
Ανατολή - Πράμαντα 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αγροτ. Αστέρας 14 19-7
2. Ελεούσα 14 17-8
3. ΠΑΣ Κράψης 14 12-4
4. Μικρασιάτες 12 7-5
5. Κατσικά 11 10-5
6. Χουλιαράδες 11 9-3
7. Καστρίτσα 10 14-8
8. Πίνδος Κόνιτσας 9 7-6
9. Πέραμα 8 5-8
10. Ανατολή 7 11-6
11. Κουτσελιό 5 4-11
12. Μέτσοβο 5 10-14
13. Πράμαντα 5 8-13
14. Ζωοδόχος 4 4-15
15. Αετός Νήσου 1 2-10
16. Μουσιωτίτσα 0 5-21

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

(27, 28/10/2018)
Aγροτικός Αστέρας - Πέραμα
Μέτσοβο - Πίνδος Κόνιτσας
Χουλιαράδες - Ζωοδόχος
Ελεούσα - Κράψη
Αετός Νήσου - Μουσιωτίτσα
Πράμαντα - Θύελλα Κατσικάς
Μικρασιάτες - Ανατολή
Καστρίτσα - Κουτσελιό