Ανάκαμψη μέσω Ξάνθης αναζητά ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PROPONHSH PAS 23 10

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Δευτέρας, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το δευτεριάτικο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Εκτός από τις δυσκολίες που παρουσιάζει η αναμέτρηση της Δευτέρας μιας και η ακριτική ομάδα φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά της και να διανύει… καλό φεγγάρι, ο Γιάννης Πετράκης έχει να διαχειριστεί και την άσχημη ψυχολογία που έφεραν τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΣ.
Η χθεσινή προπόνηση εκτός από τους γνωστούς απόντες Λέο, Παπαϊωάννου και Περιστερίδης, είχε ακόμα μια απουσία, αυτή του Σκόνδρα ο οποίος αποκόμισε ένα μικρό τράβηγμα από το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, στο οποίο μάλιστα έγινε και αλλαγή στο ημίχρονο. Τις επόμενες μέρες θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και θα δείξει αν θα καταφέρει να προλάβει το ματς της Δευτέρας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπουκουβάλας που έχει κάταγμα στο χέρι, αλλά ακολουθεί τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Η υπόλοιπη ομάδα γυμνάστηκε κανονικά με ασκήσεις υποομαδικής τακτικής σε συνδυασμό με ασκήσεις ταχύτητας ενώ στο τέλος διεξήχθη και το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στις 11, στο ΠΕΑΚΙ.