Ασκήσεις… ισορροπίας στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH

• Ασκήσεις ενδυνάμωσης σε συνδυασμό με ασκήσεις ισορροπίας, περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης και ως εκ τούτου, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της εντός του γυμναστηρίου.
Μάλιστα ο προπονητής φυσικής κατάστασης του ΠΑΣ κ. Αλεξίου ανέβασε και σχετικό βίντεο στα social media με τον Κλάους Αθανασιάδη να κάνει κουτσό ακολουθώντας μια σχετική άσκηση ισορροπίας!
Όπως πάντα, στο τέλος της προπόνησης ακολούθησε οικογενειακό διπλό με το προπονητικό τιμ να δουλεύει σε διάφορες συνθήκες παιχνιδιού αλλά και στημένες φάσεις.
Από το μέτωπο των τραυματιών χθες είχαμε μια επιστροφή αλλά και ένα απρόοπτο. Το απρόοπτο αφορά σε ένα σφίξιμο στη γάμπα του Αλέξανδρου Νικολιά, ο οποίος για καθαρά προληπτικά λόγους δεν προπονήθηκε. Η επιστροφή αφορούσε τον Σκόνδρα του οποίου ο τραυματισμός αποδείχθηκε επιπόλαιος και χθες ενσωματώθηκε κανονικά στην προπόνηση. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.

Σε απολογία ο ΠΑΣ
Οι πυρσοί που άναψαν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, ανάγκασαν Πειθαρχική Επιτροπή της Super League να καλέσει εκ νέου σε απολογία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Παρασκευή. Υπενθυμίζουμε, ότι η γιαννιώτικη ΠΑΕ είχε κληθεί και σε απολογία για τον ίδιο λόγο και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη και της είχε επιβληθεί τσουχτερό πρόστιμο. Ανάλογο πρόστιμο αναμένεται να της επιβληθεί και για το ματς με τον Παναιτωλικό…

«Σφυρίζει» ο Μανούχος
Άλλος ένα «πρωτάρης» ορίστηκε να διευθύνει την δευτεριάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ξάνθη. Πρόκειται για τον Ευάγγελο Μανούχο (Αργολίδας), που ανέβηκε φέτος στους πίνακες της Super League. Ο Μανούχος την φετινή χρονιά έχει διευθύνει άλλα δυο ματς, αυτά ανάμεσα σε Λεβαδειακό-Απόλλωνα 1-0 και το «επεισοδιακό» παιχνίδι του Αγρινίου Παναιτωλικός-Λαμία 2-2.
Βοηθοί του ορίστηκαν οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Μαρία Δέτση (Αθηνών). Τέταρτος θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).