Ήττα στις λεπτομέρειες…

on .

GAS

• Σε ένα κατάμεστο κλειστό στο ΠΕΑΚΙ, η ομάδα του ΑΣ Γιάννενα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Νίκη Αλεξανδρούπολης, εμφανίζοντας κατά διαστήματα «αυτοκτονικές» τάσεις.
Σε ένα πραγματικά πολύ ωραίο παιχνίδι με εναλλαγές συναισθημάτων και σίγουρα ακατάλληλο για… καρδιακούς, η τύχη γύρισε την πλάτη στα κορίτσια του ΓΑΣ που έχασαν στις λεπτομέρειες δικό τους παιχνίδι με 1-3 σετ από την ΝΙΚΗ Αλεξανδρούπολης.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του ΓΑΣ και η ομάδα της Νίκης έκανε πάρτι στην επίθεση απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνονταν να βρει λύσεις τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Το σκορ του πρώτου σετ (15-25) αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Στο δεύτερο σετ, ο κόουτς Τσιούπης, άλλαξε την μισή αρχική σύνθεση της ομάδας και με την μικρή Δέσποινα Τσελλίδη, που ήταν και η αποκάλυψη του αγώνα, η ομάδα άρχισε να λειτουργεί τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Με συγκέντρωση και καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι κατάφεραν τα κορίτσια του ΓΑΣ, και με τη βοήθεια του κόσμου, να πάρουν το σετ με 25-23 κάνοντας το 1-1.
Στο τρίτο σετ η εικόνα των κοριτσιών ήταν ακόμη καλύτερη και με ιδανικό ξεκίνημα στο σκορ 4-1 υπέρ τους κράτησαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του σετ δείχνοντας έτοιμες να πανηγυρίσουν την κατάκτησή του. Όμως η ατυχία και η έλλειψη συγκέντρωσης στέρησαν από τον ΓΑΣ το σετ χάνοντάς το με 26-28.
Στο τέταρτο σετ η ομάδα του ΓΑΣ κράτησε και πάλι την απόδοση σε υψηλά στάνταρ και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δε μπορούσε να βρει λύσεις και το σκορ εύκολα έφτασε στο 22-18. Χωρίς να αλλάξει η εικόνα της Νίκης, αδικαιολόγητα λάθη της γιαννιώτικης ομάδας, έδιναν συνεχόμενους πόντους με το σκορ να γίνεται 22-23. Ο ΓΑΣ κατάφερε και πάλι να πάρει κεφάλι στο σκορ με 24-23 και 25-24 αλλά και πάλι η τύχη τους γύρισε την πλάτη, αφού με δύο τυχερές άμυνες της Νίκης, πήραν τελικά το σετ με 25-27.
Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αισθάνεται την ανάγκη «να ευχαριστήσει τον υπέροχο κόσμο που γέμισε το κλειστό του ΠΕΑΚΙ γιατί για άλλη μια φορά έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση των γυναικών».
Τα σετ: 15-25, 25-23, 26-28, 25-27
Διαιτητές: Φλούδας (Α) – Παυλάκης (Β) – Ζαρογιάννη (Σ)
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Τσιούπης): Μαγκλάρα, Αδάμου(λ), Ντέρου, Καρακατσιάνη, Σαρλή, Στεφάνου (λ), Παππά-Ζώη, Σαββάογλου, Κουκουτή Ολ., Κατσόγιαννου, Τσελλίδη, Μπόζιου, Τόλλιου.
ΓΣΓ ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Ανδρεάδης): Νικολαΐδου, Λυμπεροπούλου(λ), Σιδηροπούλου, Κεσεσίδου, Ντίτσα, Πεπόνη, Παρισάκη, Τζήλλα, Φλαμουρίδου, Παπάζογλου, Καρακύκλα, Τσορλίνη, Μαραθοκαμπίτου, Δημητροπούλου.