Κ19: Ξάνθη–ΠΑΣ Γιάννινα 1-0, ήττα στο φινάλε…

on .

K19

Την πέμπτη του ήττα σε οκτώ αγώνες γνώρισε ανήμερα της εθνικής μας εορτής η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο την Ξάνθη στο Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων. Μια ήττα που με βάση την εμφάνιση της γιαννιώτικης ομάδας χαρακτηρίζεται άδικη, μιας και οι παίκτες του Μάριου Παναγιώτου έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ ενώ και το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 89’.
Δυνατά ξεκίνησαν οι κυανόλευκοι την αναμέτρηση χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στο 13’ ένα ωραίο σουτ του Βασιλάκη κατέληξε άουτ, στο 28’ ο Καραμποΐκης έφυγε στην αντεπίθεση και στο γύρισμα που επιχείρησε η μπάλα παραλίγο να καταλήξει σε αυτογκόλ ενώ στην αμέσως επόμενη φάση στο 29′, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης μπλόκαρε δύσκολα δυνατό σουτ του Naumets. Στο 34′ και πάλι ο Naumets με σέντρα του δίνει στον Πήλιο, αλλά και πάλι ο Τζελεπής ήταν σε ετοιμότητα.
Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε περισσότερο ξύλο παρά ποδόσφαιρο, αναγκάζοντας τον διαιτητή της αναμέτρησης να βγάλει αρκετές κίτρινες κάρτες Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μοιραστούν τους βαθμούς της ισοπαλίας στο 89’ έγινε το λάθος και μετά από σέντρα ο Κοτόπουλος δέχθηκε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και έκανε το 1-0 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών των ακριτών.
Α.Ο. ΞΑΝΘΗ: Τζελεπής, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος, Θύμιανης, Γιανναράκης, Γραβάς (88’ Παχούμης), Τενεκές, Τσάπαρης, Φακής (88’ Κοτόπουλος), Τσιλιγγίρης (79’ Φροσύνης), Γκατζόγιας.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βενετικίδης, Kaja, Τλατσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Μπούμπας, Naumets (83′ Θεοχάρης), Καραμποΐκης, (61′ Λιάππης), Παπαδόπουλος (91′ Νάνος), Πήλιος.