Στον… τελικό με Λαμία, ρίχνουν το βάρος στον ΠΑΣ

on .

PROPONHSH

Χωρίς… ανάσα μπήκαν από χθες στα βάσανα της προετοιμασίας για δυο αναμετρήσεις αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ήττα από την Ξάνθη και έτσι όπως αυτή ήρθε –κάκιστη αμυντική λειτουργία αλλά και πολλά «φαλτσοσφυρίγματα» από τον διαιτητή Μανούχο- έχει αφήσει μια έντονη πικρία και προβληματισμό τόσο στη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες της ομάδας, όσο κυρίως στους φιλάθλους των Ηπειρωτών που βλέπουν τους «κυανόλευκους» μεταξύ σφύρας και άκμονος.
Τα κεφάλια μέσα λοιπόν ήδη από χθες όπου η ομάδα προετοιμάζεται για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με αντίπαλο την Θύελλα Καμαρίου (7.30 μ.μ.), όσο και για αυτό της Κυριακής στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο την ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα ομάδα της Λαμίας (5.15 μ.μ.).
Στην χθεσινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν με τη Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία ενώ σήμερα έχουν ρεπό, ενώ η υπόλοιπη ομάδα ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Όπως είναι αντιληπτό, την Πέμπτη ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να «κατεβάσει» την θεωρητικά δεύτερη ομάδα και παίκτες όπως ο Ν. Μιχαήλ, ο Ευαγγέλου, ο Κάστρο και παίκτες της Κ19 θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Το ευχάριστο για τον κ. Πετράκη είναι ότι μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Κούζικ και Κρίζμαν που ταλαιπωρούνταν από μικροτραυματισμούς και θεωρητικά υπολογίζονται τόσο για τον αγώνα κυπέλλου όσο και για το ματς της Κυριακής.

Διαμαρτυρία μέσω… βίντεο
Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε η ΠΑΕ να διαμαρτυρηθεί για της διαιτητικές αποφάσεις του Μανούχου στο προχθεσινό ματς της Ξάνθης. Ανέβασε στην ιστοσελίδα της και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με όλα τα φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή από την Αργολίδα χωρίς να συνοδεύει το βίντεο κάποια ανακοίνωση! Πάντως, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οδεύει προς παραπομπή και τιμωρία για τα λάθη του δευτεριάτικου αγώνα.

Γενική είσοδος 5 ευρώ
Η ΠΑΕ πάντως χθες αναγνωρίζοντας την κάκιστη ψυχολογία που επικρατεί στους φιλάθλους του ΠΑΣ σχετικά με την πορεία της ομάδας, άλλαξε τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής, βάζοντας γενική είσοδο πέντε ευρώ! Σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η ομάδα βλέποντας τα τελευταία τεκταινόμενα στο πρωτάθλημα και θέλοντας να βοηθήσει και να θωρακίσει τον ΠΑΣ στην έδρα του και κυρίως στο να είμαστε δυνατοί απέναντι στον κάθε αντίπαλο, δίνοντας ώθηση στον κόσμο και αυτός με τη σειρά να του να υποστηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας, αποφάσισε την αλλαγή των τιμών για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τη Λαμία. Έτσι λοιπόν για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Ε.Σ.Ι. "οι Ζωσιμάδες" θα έχει Γενική Είσοδο 5€ (εκτός από τις θύρες 5 GOLD, 3VIP), απέναντι στη Λαμία. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό της ομάδας μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».