Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

on .

KATSIKA MIKRASIATES 4 11 18

Κατσικά - Μικρασιάτες 2-0

• Πολύ καλό ποδόσφαιρο και ωραία θέαμα με πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Κατσικάς εκεί όπου η τοπική ομάδα πήρε τη νίκη με 2-0 από τους Μικρασιάτες.
Η Κατσικά ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και στο 13’ ο Βλάχος έκανε το σουτ με τον Νάκο να αποκρούει τη μπάλα. Λίγο αργότερα στο 17’ ο Παππάς έκανε τη σέντρα από δεξιά, πλασέ του Βλάχου η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Νάκου. Η υπεροχή της Θύελλας καρποφόρησε στο 23’ με τον Βλάχο με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ να κάνει το 1-0. Στο 28’ ο Βλάχος έκανε το σέντρα και πριν φτάσει η μπάλα στον Παππά απέκρουσε ο Μπαλαντάνης. Η ΑΕΜ είχε ευκαιρία στο 33’ όταν ο Ναυρόζογλου Ι. έκανε τη σέντρα ο Μπαλαντάνης πετάχτηκε προ του Τσακτίρα και με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 40’ ο Ναυρόζογλου Γ. βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο Τσακτσίρας απέκρουσε το σουτ. Η Κατσικά στο 41’ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ασωνίτη να κάνει μια σέντρα προς την μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο 45’ σέντρα του Λάγκα, ο Τσακτσίρας έχασε την μπάλα, κεφαλιά του Ναυρούζογλου η μπάλα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κατσικά είχε την μερίδα του λέοντος σε ευκαιρίες, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Ο Γιαννάκης στο 51’ έκανε τη σέντρα ο Νικολάου το σουτ η μπάλα άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (52’) ο Τάτσης βρήκε τον Γιαννάκη αυτός έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Νέα ευκαιρία για την Κατσικά στο 55’ με τον Βλάχο να κάνει το σουτ και τον Νάκο να αποκρούει. Την ίδια τύχη είχε στο 57’ και το σουτ που έκανε ο Βαρτζιώτης. Δοκάρι για την Κατσικά στο 63’ με τον Βλάχο να κάνει τη σέντρα και τον Γιαννάκη προ κενής εστίας να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 68’ σουτ του Μπαλαντάνη απέκρουσε ο Τσακτσίρας. Δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 81’ σε σουτ του Αντωνίου. Στο 82’ σουτ του Αλμπέρη απέκρουσε τη μπάλα ο Νάκος.
Διαιτησία: Πάνος Ι. (Διαμάντης-Παπαδόπουλος).
Κατσικά: Τσακτσίρας, Νικολάου, Ασωνίτης, Λισγάρας, Γούλας (73' Παπαβασιλείου), Παππάς (69' Αντωνίου), Καλογερόπουλος, Μπελεβέτης (26' Γιαννάκης-81' Αλμπέρης), Βλάχος, Τάτσης.
Μικρασιάτες: Νάκος, Ντάφλος (46' Παπαγιάννης), Λάγκας, Ναυρόζογλου Α., Ανανιάδης, Τότσικας (78' Παππάς), Ναυρούζογλου, Ναυρόζογλου Γ., Ναυρόζογλου Ι., Κοτσώνης.

* * * 

KONITSA KOYTSELIO 4 11 18

Κόνιτσα - Κουτσελιό 2-0

Δύο τέρματα σε διάστημα 12 λεπτών ήταν αρκετά για την Πίνδο Κόνιτσας να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κουτσελιού και να πετύχει την τρίτη νίκη της σε οκτώ παιχνίδια της Hall οf Brands A’ Eρασιτεχνικής.
Η ομάδα του Κώστα Τσαλιαμάνη επέδειξε δυο διαφορετικά πρόσωπα στην αναμέτρηση. Στο πρώτο μέρος δεν δημιούργησε κάποιο πονοκέφαλο στην αντίπαλη εστία, έχοντας μέτρια απόδοση, ενώ στο δευτερο ήταν ουσιαστική και πέρα από τα δυο τέρματα που πέτυχε, είχε τις ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της. Στον αντίποδα, το Κουτσελιό στάθηκε καλά στο πρώτο μέρος, είχε δυο καλές στιγμές που δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά στην επανάληψη και ιδιαίτερα μετά το γκολ που δέχθηκε δεν κατόρθωσε να βγάλει αντίδραση με αποτέλεσμα να φύγει με «άδεια χέρια» από την ακριτική Κόνιτσα.
Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν μέτριο έως κακό ποιοτικά, οι δυο ομάδες αναλώθηκαν στα περισσότερα λεπτά σε παιχνίδι στο χώρο του κέντρου, κλείνοντας καλά τους διαδρόμους με στόχο να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν. Στο 7’ ο Δάσκαλος έκανε το πλασέ με τον Χατζηρούμπη να μπλοκάρει τη μπάλα, ενώ στην πιο καλή στιγμή για το Κουτσελιό ο Αναγνωστόπουλος βρέθηκε στη περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του τερματοφύλακα της Κόνιτσας. Η εκτέλεση φάουλ από τον Κίτσο στο 14’ δεν ανησύχησε τον Γιαμβριά.
Στην επανάληψη, η Πίνδος από τα πρώτα λεπτά φάνηκε να βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι της, να ανεβάζει σταδιακά στροφές και όταν βρίσκει χώρους να απειλεί την αντίπαλη εστία. Στο 50’ από το ύψος του πέναλτι ο Σπανός Δ. έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 57’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κίτσου από τον Μάγκο. Το ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος, νικώντας τον Γιαμβριά για το 1-0. Το Κουτσελιό προσπάθησε να απειλήσει στο 62’ με τον Δάσκαλο να εκτελεί φάουλ τον Αγγέλη να παίρνει την κεφαλιά αλλά τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Από τα πόδια του Φώτη Κίτσου προήλθε και το δεύτερο τέρμα της Πίνδου. Εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε πρώτα στον Κίτσο Θ. και στη τροχιά της πετάχτηκε ο Αλέξανδρος Σπανός που την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. Ο Κίτσος στο 77’ έπιασε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ, ενώ στο 80’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Δάσκαλου ο Αναγνωστόπουλος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Από εκεί και πέρα το Κουτσελιό περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, με τον Γιαμβριά να διατηρεί όποτε χρειάστηκε το σκορ στα επίπεδα του 2-0. Στο 85’ ο Γιαμβριάς είπε όχι σε σουτ του Δημόπουλου, ενώ σε προβολή του Τσαλιαμάνη απομάκρυνε τη μπάλα. Στο 89’ και πάλι ο τερματοφύλακας του Κουτσελιού έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ σε διαγώνιο σουτ του Χαλούλου.
Διαιτησία: Μπόσιας (Σπυρογιώτης – Γεωργίου Χ.).
Πίνδος Κόνιτσας (Κ. Τσαλιαμάνης): Χατζηρούμπης, Ράγγας, Ρούστα, Σπανός Χ., Σπανός Α., Γαλανός (81’ Τσαλιαμάνης), Κίτσος Φ., Χαλούλος, Σπανός Δ. (78’ Βλάχος), Δημόπουλος, Κίτσος Θ.
Κουτσελιό (Χ. Ντόβας): Γιαμβριάς, Δάσκαλος Α., Σιώζιος (72’ Κακαράντζας Α.), Πρέντζας, Μάγκος (65’ Δημητρίου), Αναγνωστόπουλος, Ευθυμιάδης, Κακαράντζας Μ., Ανδρέου (58’ Αγγέλης), Δάσκαλος Ι., Θανάσης (72’ Ντούτσης).
NIKOΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑ

* * * 

PERAMA NHSI 4 11 18

Πέραμα - Νησί 1-0

Τη δεύτερη νίκη της με τον Αντώνη Δημητρίου στον πάγκο πανηγύρισε το μεσημέρι του Σαββάτου η Προοδευτική Περάματος που επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Αετού Νήσου και σκαρφάλωσε στους 14 βαθμούς. Καθηλωμένο στην ουρά της βαθμολογίας το Νησί που είχε δοκάρι, ενώ έχει και παράπονα από τη διαιτησία Κατσικογιάννη.

Το Πέραμα είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως το Νησί αμύνονταν καλά και έπαιζε έξυπνα στις αντεπιθέσεις. Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ήταν για τους Νησιώτες στο 4'. Ο Μπίλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκόντζος έκανε την προβολή, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Το Πέραμα είχε κύριο εκφραστή των επιθετικών του ενεργειών τον Φώτη, ο οποίος απείλησε με σουτ στο 10', αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 39' μετά από καλή σέντρα του Φώτη ο Τάτσης στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να κάνει την προβολή προς την εστία του Τσαμητρόπουλου. Οι Νησιώτες ήταν και άτυχοι στο παιχνίδι καθώς αντικαταστάθηκε στο πρώτο μέρος λόγω τραυματισμού ο Πρέντζας, ενώ στο β' μέρος έγινε αλλαγή στην αλλαγή ο Στραγάλης που χτύπησε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες.
Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη με την Προοδευτική να κυκλοφορεί τη μπάλα, αλλά το Νησί να χάνει τις ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 60' ο Πρέντζας με εξαιρετική ατομική ενέργεια ξέφυγε από τους πάντες, όμως δεν είδε δίπλα του τον αμαρκάριστο Μπίλη και σούταρε άστοχα πάνω από τα δοκάρια. Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο ίδιος παίκτης βρέθηκε απέναντι από τον Βάσιο όμως και πάλι δεν βρήκε στόχο. Στο 73' το Πέραμα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κάτσενου πάνω στον Φώτη, με τον διαιτητή Κατσικογιάννη να καταλογίζει την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαλάντης Ζήσης, ο οποίος ευστόχησε παρά την προσπάθεια του Τσαμητρόπουλου που έπεσε στη σωστή γωνία και έκανε το 1-0. Στο τελευταίο τέταρτο το Νησί βγήκε όλο μπροστά και τα έπαιξε όλα για όλα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μια περίπτωση πέναλτι σε χέρι του Τσακανίκα Β. μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Κονδύλη, όμως ο διαιτητής Κατσικογιάννης το θεώρησε ακούσιο και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Νησιώτες χάθηκε στο 90', αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Ο Μπίλης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο προωθημένος Κοτσίνας έκανε την προβολή, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και βρήκε τη ρίζα του δοκαριού του Βάσιου και κατέληξε κόρνερ. Δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή της αναμέτρησης ο Κοτσίνας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Βάσιου.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρξε ένταση μεταξύ Γεωργιάδη από το Πέραμα και Κοτσίνα από το Νησί, όμως με την επέμβαση των ψυχραιμότερων η φωτιά έσβησε άμεσα χωρίς να υπάρξει συνέχεια.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Κόλλιας - Θανασιάς).
Προοδευτική Περάματος (Δημητρίου): Βάσιος, Συμεωνίδης, Τσακανίκας Β., Κουκοδήμος (56' Σταματόπουλος), Λισγάρας, Ζήσης, Τάτσης (85' Γεωργιάδης), Τσακανίκας Ι., Μανούρης (69' Μάης), Φώτης (89' Στόλης), Ντόβας.
Αετός Νήσου (Κουβεντάρης): Τσαμητρόπουλος, Γρίβας, Κονδύλης, Κοτσίνας, Κάτσενος, Τσαντούλης, Μάτσιας Χ., Μάτσιας Α. (46' Στραγάλης (58' Στασινός)), Γκόντζος (26' Πρέντζας), Μπίλης, Στογιάννης (77' Σπαθάρης).

* * * 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μουσιωτίτσα-Μέτσοβο α.α. 0-3
Πέραμα-Αετός Νήσου 1-0
Κατσικά-Μικρασιάτες 2-0
Πίνδος Κόνιτσας-Κουτσελιό 2-0
Ζωοδόχος-Ελεούσα 2-0
Ανατολή-Καστρίτσα 2-0
Αγροτ. Αστέρα-Χουλιαράδες 5-0
ΠΑΣ Κράψης-Πράμαντα 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ελεούσα 18 21-11
2. ΠΑΣ Κράψης 17 14-6
3. Αγροτ. Αστέρας 17 25-9
4. Κατσικά 17 16-6
5. Χουλιαράδες 14 10-8
6. Πέραμα 14 8-9
7. Ανατολή 13 15-7
8. Πίνδος Κόνιτσας 12 9-7
9. Μικρασιάτες 12 8-9
10. Καστρίτσα 11 15-11
11. Μέτσοβο 11 14-14
12. Κουτσελιό 6 5-14
13. Πράμαντα 5 9-18
14. Ζωοδόχος 5 6-18
15. Αετός Νήσου 4 5-11
16. Μουσιωτίτσα 0 5-27

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(10, 11/11/2018)
Μέτσοβο-Πέραμα
Κουτσελιό-Μουσιωτίτσα
Χουλιαράδες-Ελεούσα
Αετός Νήσου-Αγροτ. Αστέρας
Πράμαντα-Ζωοδόχος
Μικρασιάτες-Κράψη
Καστρίτσα-Κατσικά
Ανατολή-Πίνδος Κόνιτσας