Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιούν τον χλοοτάπητα στα γήπεδα του ΠΕΑΚΙ

on .

PEAKI XLOOTAPHTAS 7 11 18

• Τον τρόπο χρήσης του χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ανατολής καθορίζει η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, μετά από σχετικές αιτήσεις σωματείων και μεμονωμένων αθλητών.
Με βάση σχετική απόφαση, η χρήση του χλοοτάπητα στο κεντρικό στάδιο του Πανηπειρωτικού θα επιτρέπεται σε 80 επίλεκτους αθλητές στίβου των ερασιτεχνικών σωματείων κλασικού αθλητισμού που είναι συμβεβλημένα με το ΠΕΑΚΙ. Οι συγκεκριμένοι αθλητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν το χλοοτάπητα, σύμφωνα με το πρόγραμμα λειτουργίας της εγκατάστασης και τις υποδείξεις των υπαλλήλων του ΠΕΑΚΙ.
Η χρήση του από το κοινό θα γίνεται μόνο στο δυτικό γήπεδο της εγκατάστασης (γήπεδο ποδοσφαίρου Ν. 2), ενώ όποιος επιθυμεί να χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο χλοοτάπητα θα πρέπει να υποβάλλει σχετικό αίτημα στα γραφεία του ΠΕΑΚΙ. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των αιτημάτων και καθοριστούν επακριβώς οι όροι χρήσης του χλοοτάπητα στο δυτικό γήπεδο της εγκατάστασης (γήπεδο ποδοσφαίρου Ν. 2) το κοινό θα μπορεί ελεύθερα να το χρησιμοποιεί.