Με πειραματικό σχήμα ο ΠΑΣ θα παραταχθεί στη Λάρισα

on .

PAS PROPONHSH

• Συνεχίζονται τα προβλήματα τραυματισμών για παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ και η ομάδα της Ηπείρου κινδυνεύει να παραταχθεί αποδεκατισμένη στη Λάρισα.
Στις ήδη γνωστές απουσίες των Μυστακίδη, Βιδάλ, Νικολιά προστέθηκε και αυτή του Κάστρο, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις και έμεινε εκτός προπόνησης χτες.
Αν σε αυτούς προστεθούν και οι τραυματίες από καιρό Λέο και Περιστερίδης, μαζί με τους Μπουκουβάλα και Κρίζμαν, καταλαβαίνει κανείς ότι ο αριθμός των απόντων ανεβαίνει σημαντικά και καλείται ο Πετράκης και το τεχνικό επιτελείο να βρουν λύσεις.
Ο Μπουκουβάλας ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους Λαρισαίους και ο λόγος έχει ενδιαφέρον. Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάταγμα στο χέρι του και φοράει ειδικό νάρθηκα, κάτι όμως που απαγορεύεται από τον ΚΑΠ και κατ'επέκταση και την Super League.
Ο Κρίζμαν ακολούθησε και χτες ατομικό πρόγραμμα και ούτε αυτός υπολογίζεται για το παιχνίδι με την πρώην του ομάδα, την ΑΕΛ.
Με τις περισσότερες από τις παραπάνω απουσίες να είναι δεδομένες, τα...κουκιά είναι μετρημένα για τον ΠΑΣ και για ένα ακόμα παιχνίδι ο Πετράκης θα αναγκαστεί να κάνει πειραματισμούς στο βασικό σχήμα, χωρίς να έχει έναν σταθερό κορμό.
Το πρόγραμμα της χτεσινής προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και μυϊκής ενδυνάμωσης. Στη συνέχεια η ομάδα δούλεψε πάνω στην επιθετική τακτική, ενώ στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό εσωτερικό διπλό.
Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί στο Πανηπειρωτικό. Θα ακολουθήσει η τελευταία αύριο Παρασκευή την ίδια ώρα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής για τη Λάρισα.

Διαιτητής ο Ζαχαριάδης
Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την Μακεδονία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λάρισα στο AEL FC Arena.
Βοηθοί του Ζαχαριάδη θα είναι ο Πέτρος Πάτρας από την Μακεδονία και ο Σταύρος Σίπκας από την Φλώρινα ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα.
Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Θεόδωρος Γκαιτατζής από την Δράμα.
ΘΑΝΑΣΗΣ Σ. ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ