Μια «τετράδα» βασικών του ΠΑΣ εκτός αποστολής για Λάρισα

on .

PAS

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με αντίπαλο τη Λάρισα. 

Το παιχνίδι μετά τα ατυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών είναι καθοριστικό για την ομάδα της Ηπείρου, ωστόσο αυτή δεν πρόκειται να αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση, καθώς θα έχει πολλές απουσίες.
Συγκεκριμένα χθες οριστικοποιήθηκε ότι δεν μπορεί να υπολογίζονται οι τραυματίες, Μυστακίδης, Βιδάλ, Κρίζμαν, Νικολιάς, ενώ ο Μπουκουβάλας μπορεί να μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων σήμερα αλλά ο Γιάννης Πετράκης δεν θα διακινδυνεύσει τη χρησιμοποίηση του.
Απών από την χθεσινή προπόνηση και ο Κάστρο που και αυτός δεν υπολογίζεται για τον αγώνα του Σαββάτου.
Λίγοι και καλοί λοιπόν οι ετοιμοπόλεμοι που θα πάνε στη Λάρισα για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα σε μια περίοδο που η ομάδα δεν βρίσκεται στα καλύτερα της και όλοι δέχονται κριτική για τις εμφανίσεις.
Ο Γιάννης Πετράκης δούλεψε πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΣ στον αγώνα με τη Λάρισα, αλλά και τις στημένες φάσεις, ενώ έδειξε και το σχήμα που θα παρατάξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής έβαλε με τους λεγόμενους βασικούς τους Βελλίδη, Αποστολόπουλο, Τσικάρσκι, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Λίλα, Σιόντη, Γιάκο, Ντόλοβατς, Παμλίδη και Αθανασιάδη.
Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11 ενώ μετά το τέλος της ο Γιάννης Πετράκης θα ανακοινώσει την αποστολή για τη Λάρισα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ