ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: Λάρισα-ΠΑΣ 1-2

Σε παιχνίδι που έγινε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του Καλοχωρίου, η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στο φινάλε με σκορ 1-2 της ΑΕΛ.
Η ομάδα του Μάριου Παναγιώτου μπήκε σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση στο 42’, όταν ο Καραμποϊκης εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών της ΑΕΛ και νίκησε τον Σουλούκο για το 0-1.
Η Λάρισα ισοφάρισε στο 84’σε 1-1 με τον Πινάκα, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε το καλό για το τέλος.
Λίγο πριν την εκπνοή και συγκεκριμένα στο 90’, ο Πήλιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Λάρισα: Σουλούκος, Δημητρακούδης, Μαλάκος, Φουρκιώτης, Τάρτας, Μπάμης, Ζιάκας, Καμπέρης, Πινάκας, Μούξιος, Χαλάτσης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Κάγια, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Μπούμπας, Λιάππης (91’ Σακκάς), Καραμποίκης (69’ Θεοχάρης), Παπαδόπουλος (85’ Νάνος), Πήλιος.
* * *

K17

Κ17: Λαμία-ΠΑΣ 1-0
Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις πολλές και σημαντικές απουσίες ο ΠΑΣ γνωρίζοντας την ήττα 1-0 από τη Λαμία, μια ήττα που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λαμία αν ο Γροσδάνης στο 50’ αντί για το δοκάρι έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαυραδά.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο 95΄ με τον Καρακώστα να εκμεταλλεύεται τα λάθη στην άμυνα του ΠΑΣ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Βακαλόπουλου.
Λαμία: Μαυράδας, Τσιάτσιος, Καρακώστας, Γεωργούσης, Σπαθούλας Δ., Κωστάκος, Ματθαίου, Ντζιός, Γεμενής, Νικολόπουλος, Γιαννακάκος
ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Μάκης, Ντούκας (73’ Δημητρέλος), Ζιάβρος, Ντόντης, Παππάς (83’ Τασιούλας), Κλεισούρας, Γροσδάνης, Λέκκας, Πλατιάς (55’ Πλατιάς), Πόγιας (90’ Κουλούρης).
* * *

K15
Κ15: Παναιτωλικός-ΠΑΣ 3-0
Μια ακόμη ήττα για την ομάδα Κ 15 του ΠΑΣ αυτή τη φορά με 3-0 από τον Παναιτωλικό με τους νεαρούς παίκτες του Μιχάλη Μπόλου να μην έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης.
Το σκορ άνοιξε στο 12’ λεπτό με εκτέλεση πέναλτι ο Κοκκόσης.
Στο 24΄ ο Παπαδόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0.
Στις αρχές του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 43’ ο Νικολάου διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Παναιτωλικός: Παναγιωτόπουλος, Κραμποκούκης, Κουνάβας, Τσαμπάς, Ζαβέρδας, Καλογερόπουλος, Ζέκα (75′ Κοντούρης), Νικολάου (75’Κόκα) , Παπαδόπουλος (75΄Μπαρμπαγιάννης), Αυγέρης, (65′ Μπαγιάτης) Κοκκόσης (70′ Ρουπάκης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Τερροβίτης, Μήτσης, Τζοβάρας, Φερεντίνος, Ζαρκαλής, Σκουτελιάς, Τσέλιος, Αδαμίδης, Καφενζής.