«Άριστα» για τον Ν.Ο.Ι. στις πρώτες εθνικές δοκιμασίες

on .

NOI ERGOMETRIKA 13 11 18

• Μια νέα περίοδος προετοιμασίας με στόχο την επόμενη αγωνιστική χρονιά έχει ξεκινήσει ήδη για το άθλημα της Κωπηλασίας και το περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία τα πρώτα εργομετρικά τεστ αξιολόγησης δεκάδων αθλητών όλων των κατηγοριών.
Οι δοκιμασίες έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του Ομίλου υπό την επίβλεψη του προπονητή Ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ Αποστόλη Γκουντούλα και με τη συνεργασία της τεχνικής ομάδας του Ν.Ο.Ι.. Τα τεστ παρακολούθησε από κοντά και η Πρόεδρος του Ομίλου Μάρθα Παλαιοπάνου.
Οι επιδόσεις των αθλητών του Ν.Ο.Ι. τόσο στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων όσο και στις μικρότερες, δηλαδή Παίδων – Κορασίδων ήταν εξαιρετικές, έμπρακτη απόδειξη της συστηματικής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές του Ομίλου.
Σε δηλώσεις του ο Απ. Γκουντούλας όσον αφορά τις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες τόνισε πως «οι αθλητές οι οποίοι έχουν λάβει μέρος σε κοινόβια της Εθνικής είναι στο επίπεδο που πρέπει να βρίσκονται, ενώ κωπηλάτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού όπως ο Θανάσης Παλαιοπάνος δείχνουν ότι πλέον τα ξεπερνούν».
Αναφορικά με τις μικρές κατηγορίες ο τεχνικός της ΕΚΟΦΝΣ έκανε λόγο για μία πολύ σωστή επιλογή αθλητών, όχι μόνο ποσοτική αλλά και ποιοτική, σημειώνοντας με έμφαση ότι «οι παίδες και οι κορασίδες που έχει συγκεντρώσει το έμπειρο προπονητικό τιμ του Ομίλου είναι εξαιρετικοί. Η καινούρια αυτή φουρνιά αθλητών δείχνει ότι ο Ν.Ο.Ι. πραγματικά ξαναγεννιέται και δημιουργεί πολλές ελπίδες για το μέλλον».