Επιστροφή στις προπονήσεις των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH

• Μετά το διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν στις προπονήσεις που ξεκίνησαν και πάλι χθες, υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου.
Ο Γιάννης Πετράκης στην χθεσινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΑΚΙ, είδε επτά (!) βασικούς του παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με σκοπό το προσεχές διάστημα να τεθούν κανονικά στην διάθεσή του ενόψει των δυο επερχόμενων «τελικών» εντός έδρας με Λεβαδειακό και ΟΦΗ στο «Ζωσιμάδες». Έτσι λοιπόν, οι Νικολιάς, Βιδάλ, Κάστρο, Μυστακίδης, Μπουκουβάλας, Κρίζμαν και Αθανασιάδης, οι οποίοι έχουν ταλαιπωρηθεί από προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα και η απουσία τους είναι από τα στοιχεία που έχουν αποδυναμώσει την ομάδα, σταδιακά αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα περιελάμβανε κυκλοφορία της μπάλας σε συνδυασμό με επιθετική τακτική και οικογενειακό διπλό στο τέλος της προπόνησης. Σήμερα, η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.

Στις Εθνικές τους  Λίλα και Τσικάρσκι
Απόντες από τη μίνι προετοιμασία του ΠΑΣ είναι και οι δυο διεθνείς Λίλα και Τσικάρσκι. Ο Άντι Λίλα ενσωματώθηκε στην Εθνική Αλβανίας για τα παιχνίδια του Nations League με Σκωτία και για το φιλικό με την Ουαλία, ενώ ο διεθνής Σκοπιανός Μίτε Τσικάρσκι κλήθηκε για τα παιχνίδια με Λιχτενστάιν και Γιβραλτάρ.

Στα όρια πολλοί παίκτες…
Η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται σε μια συγκυρία όπου η ομάδα χρειάζεται ανασύνταξη και ηρεμία στις τάξεις της και αναμφίβολα το δεκαήμερό που μεσολαβεί μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι «ευεργετικό». Πάντως στην ήδη αποδεκατισμένη από τραυματισμούς ομάδα, έρχεται να προστεθεί ακόμα ένας πονοκέφαλος για τον Γιάννη Πετράκη και αυτός δεν είναι άλλος από τους παίκτες που έχουν συμπληρώσει ή είναι στο όριο καρτών.
Με δεδομένη την απουσία του Τσικάρσκι που αποβλήθηκε στο ματς με την Λάρισα, Λίλα και Βελλίδης έχουν ήδη συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και σε κάποιο από τα επόμενα τέσσερα ματς θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους, άλλοι τέσσερις παίχτες - οι Αθανασιάδης, Τζημόπουλος, Σιόντης και Νικολιάς- βρίσκονται στα όρια των κίτρινων καρτών και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στα επόμενα παιχνίδια.

Σε απολογία  ο τραυματιοφορέας!
Σε απολογία, τέλος, κλήθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο ο τραυματιοφορέας που εξαπέλυσε ύβρεις κατά του Μάρκου Βελλίδη στο παιχνίδι με την Λάρισα. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ είχε διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές για το περιστατικό αλλά μετά το τέλος του αγώνα επέμενε να αναγραφεί και στο φύλλο αγώνα. Η ομάδα της ΑΕΛ κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο, ενώ ο εν λόγω τραυματιοφορέας με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους!