Στο δρόμο του ΠΑΣ Γιάννινα και πάλι ο Πανιώνιος

on .

PAS GIANNINA PANIONIOS DEK 2018

• Ο Πανιώνιος, η τελευταία ομάδα με την οποία έπαιξε το 2018 ο ΠΑΣ Γιάννινα, είναι ο αντίπαλος που θα κληθεί να τον αντιμετωπίσει στη φάση των «16» του Κυπέλλου της Ελλάδος, ύστερα από την κλήρωση που έγινε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ. Αν μάλιστα δεν οριστεί αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιανουαρίου, τότε θα είναι και η πρώτη ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει το νέο χρόνο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου ήταν στο γκρουπ των αδύναμων ομάδων μιας, ενώ οι ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις των ομίλων τους είχαν μπει στο γκρουπ των ισχυρών.

Με την κατάταξη αυτή, ο Πανιώνιος είναι ο πιο βατός σχετικά αντίπαλος για τον ΠΑΣ, καθώς απέφυγε όχι μόνο τους «μεγάλους», αλλά και τον πολύ φορμαρισμένο Ατρόμητο, απέφυγε ταξίδι στο Ηράκλειο, όπως και τον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης. Το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στις 8-9 η 10 Ιανουαρίου στο "Ζωσιμάδες" και η ρεβάνς στις 22-23 η 24 Ιανουαρίου στη Νέα Σμύρνη. Αναλυτικά τα ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι τα εξής: Λαμία-Παναθηναϊκός Ξάνθη-Ολυμπιακός Παναχαΐκή-ΠΑΟΚ Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος Εργοτέλης-ΟΦΗ Κισσαμικός-ΑΕΚ Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος

Στην πόρτα της εξόδου ο Μυστακίδης

Μετά τον Άλεξ Κακούμπα ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα και αυτός είναι ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο Μυστακίδης που ήρθε το καλοκαίρι ως δανεικός από την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν έδειξε τα στοιχεία που ήθελε ο Γιάννης Πετράκης και έτσι αναμένεται να τερματιστεί ο δανεισμός του. Προπονήσεις μέχρι την Κυριακή Μετά την αναβολή της 15ης αγωνιστικής λόγω της αποχής των διαιτητών το πρόγραμμα των προπονήσεων του ΠΑΣ διαφοροποιήθηκε και έτσι οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν δύο προπονήσεις το Σαββατοκύριακο και ακολούθως θα πάρουν άδεια μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου ώστε να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τις οικογένειες τους.