Ο Πανιώνιος πρώτος αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα χρονιά

on .

PAS PROPONHSH 2 1 19

• Την πρώτη τους προπόνηση για το 2019 πραγματοποίησαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς μπαίνοντας σιγά σιγά στο κλίμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Το πρώτο παιχνίδι της ομάδας της Ηπείρου για το 2019 είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (08/01 15:00) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο «Ζωσιμάδες» για τον θεσμό του Κυπέλλου. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν και ο τελευταίος αντίπαλος του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα, την οποία και είχε νικήσει στα Γιάννινα με 3-1.
Στην πρώτη τους προπόνηση για το νέο έτος, παίκτες και τεχνικό επιτελείο αντάλλαξαν ευχές για υγεία και για καλύτερη πορεία της ομάδας, ενώ δεν έλειψαν και οι ευχές προς τον εορτάζοντα προπονητή φυσικής κατάστασης Βασίλη Αλεξίου.
Η προετοιμασία των Ηπειρωτών για τον αγώνα Κυπέλλου συνεχίστηκε χτες με απόντες από την προπόνηση τους Κάστρο και Κούζικ. Ο Κολομβιανός αναμένονταν χτες το βράδυ στα Γιάννινα και σήμερα θα επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ για τον Ουκρανό Κούζικ παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με το εισιτήριο της επιστροφής του στην Ελλάδα, τουλάχιστον σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, καθώς ακυρώθηκε η πτήση του. Το κατά πόσο ισχύει αυτή η πληροφορία θα φανεί εντός των επόμενων ημερών.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και χτες οι Τζημόπουλος, Βιδάλ και Λέο. Ο Τζημόπουλος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο Βιδάλ συνεχίζει την αποθεραπεία του για τον τραυματισμό του στο τελευταίο παιχνίδι του 2018 με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.
Το πρόγραμμα της χτεσινής προπόνησης περιελάμβανε τακτική και ασκήσεις αντοχής, μεσοεπιθετική κυκλοφορία μπάλας και ανάπτυξης και στο τελευταίο κομμάτι οικογενειακό δίτερμα. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και η σημερινή θα γίνει το μεσημέρι στις 15:00.
Το τσουχτερό κρύο και η παγωνιά φαίνεται ότι θα διαφοροποιήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων, οι περισσότερες εκ των οποίων θα γίνονται πλέον μεσημέρι και όχι πρωί όπως το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση, οι άνθρωποι του ΠΑΣ εξετάζουν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, κυρίως για τις θέσεις του αριστερού μπακ και του επιτελικού χαφ. Η ονοματολογία έχει ξεκινήσει, όμως εκ μέρους της ΠΑΕ τηρείται σιγήν ιχθύος και αυτή τη φορά. Τις επόμενες ημέρες πάντως αναμένονται και άλλες αποδεσμεύσεις από το ρόστερ καθώς εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι ο καλοκαιρινός μεταγραφικός σχεδιασμός απέτυχε.