Με χιόνι και παγωνιά η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 3 1 19

• Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (χιόνι και παγωνιά) συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης του κυπέλλου με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Τρίτη στο «Ζωσιμάδες».
Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Κάστρο ο οποίος γύρισε προχθές το βράδυ στα Γιάννινα, ενώ ο Ουκρανός Κούζικ έχει, σύμφωνα με την επίσημη θέση της ΠΑΕ, ακόμη άδεια.
Από τη χθεσινή προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου και στη συνέχεια τρέξιμο και ασκήσεις ταχύτητας, στο γήπεδο απουσίασε ο Θέμης Τζημόπουλος ο οποίος είχε ραντεβού με τον γιατρό της ομάδας κ. Ριστάνη προκειμένου να δει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον τετρακέφαλο.
Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη είναι σήμερα το μεσημέρι στις 12 στο ΠΕΑΚΙ.

Κάτασπρο το «Ζωσιμάδες»
Η χθεσινή πρωινή χιονόπτωση δημιούργησε και μια εντυπωσιακή εικόνα του χλοοτάπητα του Ε.Σ.Ι. «Ζωσιμάδες» αφού το γήπεδο χθες θύμισε περισσότερο παγοδρόμιο παρά ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Πάντως, ενόψει και της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης για το κύπελλο Ελλάδος με τον Πανιώνιο, καλό θα ήταν η ΠΑΕ σε συνεργασία και με την διοίκηση του ΠΕΑΚΙ να φροντίσουν να ξεχιονίσουν το γήπεδο, διότι από σήμερα και για τις επόμενες μέρες θα επικρατήσουν πολικές θερμοκρασίες στην περιοχή μας με ορατό τον κίνδυνο να παγώσει το χόρτο και να υποστεί ζημιά.
Κρίμα θα ήταν, γιατί η ΠΑΕ επένδυσε ένα αρκετά σεβαστό ποσό για την ανακατασκευή του και οποιαδήποτε ζημιά μόνο στην ομάδα του ΠΑΣ θα έκανε κακό…

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Πανιώνιο
Σε κυκλοφορία τέθηκαν από χθες τα εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί την Τρίτη 8 Ιανουαρίου (15:00) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».
Η τιμή για τις θύρες 3,4,6,9 και 10 είναι στα 10 ευρώ ενώ υπάρχουν και εισιτήρια με 20 και 30 ευρώ. Για το παιχνίδι ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων για την 1η αναμέτρηση του έτους στο Ζωσιμάδες απέναντι στον Πανιώνιο για την 1η αγωνιστική της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τρίτη 08/01/2019 στις 15:00. Για τον αγώνα θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 5 GOLD –> 30€
Θύρα 3 VIP –> 20€
Θύρες 3-4-6 –> 10€
Θύρες 9-10 –> 10€
Θύρες 6 και 9 Παιδικά –> 5€
Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων είναι: Πέμπτη 03/01 μέχρι τις 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, Παρασκευή 04/01 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, Δευτέρα 07/01 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής Τρίτη 08/01 από τις 11:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες».
Τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το 2018-19 ισχύουν κανονικά στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο.