Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την Προοδευτική Περάματος

on .

PERAMA

• Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τη γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής Περάματος που αύριο Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Αθηνών, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.
Το παιχνίδι έχει εκ προοιμίου αυξημένο βαθμό δυσκολίας και το έργο του προπονητή Βασίλη Καλτσή γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς θα στερηθεί των υπηρεσιών της Βοΐλα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και της Γιωτίτσα που αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή.
Σε δηλώσεις του ο κ. Καλτσής υπογράμμισε: «Το 2019 ξεκινάει για εμάς με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς τις δύο σημαντικές απουσίες που έχουμε καθώς και τα απρόοπτα των τελευταίων ημερών, αφενός με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες αφετέρου με την υγεία κάποιων κοριτσιών που κρυολόγησαν. Παρόλα αυτά δεν πτοούμαστε και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό διεκδικώντας τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα».