Ισοπαλία (1-1) η Προοδευτική Περ. με τον Ατρόμητο στην Αθήνα

on .

perama

• Με ένα πολύ σημαντικό βαθμό στις αποσκευές της επιστρέφει από την Αθήνα η Προοδευτική Περάματος που αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τον Ατρόμητο, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τις γηπεδούχες να έχουν την εδαφική υπεροχή αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Προοδευτικής.
Στο 52’ η Προοδευτική κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή της Ράπτη από την Γεωργοπούλου, με την Πελεκούδα να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73' με σέντρα-σουτ της Παπαθεοδώρου από δεξιά που αιφνιδίασε τη Συμεωνίδη, ενώ η ίδια παίκτρια είχε μία ακόμα σημαντική στιγμή λίγα λεπτά αργότερα, όταν το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στη ρίζα του δοκαριού.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κ. Κοντομίχη): Γεωργοπούλου (71' Φυτίλη), Βλασοπούλου, Γιούσια, Κριεζή, Αργυριάδη, Γατούδη, Παπαθεοδώρου, Κριεμπάλρδη, Σάλκουριτς, Συρμή.

ΠΡΟOΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Β. Καλτσής): Συμεωνίδη, Αρσένη, Νικοπούλου, Πελεκούδα, Παπαδημητρίου, Ντόκου, Σιούλα (80' Ντόβα), Ράπτη (70' Τσιούρη), Υφαντή, Μπάσκα, Μιχαηλίδη.