Ακυρώθηκε η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ

on .

ZOSIMADES XIONI

• Η χθεσινή κακοκαιρία που έπληξε ολόκληρο το νομό Ιωαννίνων με έντονες χιονοπτώσεις έως το μεσημέρι και καταρρακτώδη βροχή στην συνέχεια δεν άφησε ανεπηρέαστα και τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, μιας και σχεδόν στο σύνολό τους ματαιώθηκαν οι προπονήσεις όλων των αθλητικών σωματείων της περιοχής.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και ο ΠΑΣ Γιάννινα μιας και η προγραμματισμένη για χθες προπόνηση στις 12 το μεσημέρι δεν διεξήχθη μιας και οι περισσότεροι παίκτες ήταν αποκλεισμένοι στα σπίτια τους. Μοιραία λοιπόν ανανέωσαν το ραντεβού της σήμερα το μεσημέρι στις 12, χωρίς όμως να ανακοινωθεί ο τόπος μιας και θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες. Πάντως, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η προπόνηση να γίνει στο κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου Soccer World Ioannina, που τις τελευταίες μέρες έχει γίνει το άτυπο προπονητικό κέντρο της ομάδας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Στον απόηχο της προχθεσινής ισοπαλίας με τον Πανιώνιο για το κύπελλο Ελλάδας, ένα μικρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Νικολιάς ο οποίος μάλιστα προχθές έγινε και αλλαγή. Σήμερα θα επισκεφθεί τον γιατρό της ομάδας για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και η διαθεσιμότητά του γα το ματς της Δευτέρας με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Ζωσιμάδες».

Προς αναβολή τα ερασιτεχνικά
Σήμερα θα αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΗΠ για την διεξαγωγή ή μη της αγωνιστικής δραστηριότητας των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων το σαββατοκύριακο. Οι έντονες χιονοπτώσεις σε συνδυασμό με τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών έχουν μετατρέψει τα γήπεδα σε… βάλτους και η αγωνιστική είναι κυριολεκτικά στον… αέρα. Πάντως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, όλα δείχνουν πως πάμε για αναβολή.