Κ17 ΠΑΣ - Λαμία 3-1

on .

K17 PAS LAMIA

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το 2019 η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία επικράτησε με 3-1 της Λαμίας και είναι μόνη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα play-off.

Για να φτάσει στη νίκη η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα χρειάστηκε να «ιδρώσουν» οι παίκτες του μιας και η Λαμία έβαλε δύσκολα στον ΠΑΣ ο οποίος μπορεί να ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές στο παιχνίδι, αλλά έκανε από μόνος του τα εύκολα-δύσκολα ωστόσο κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης.
Ο ΠΑΣ ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους καλύτερους οιωνούς αφού στο 13’ άνοιξε το σκορ όταν ο Ζώνιος εκτέλεσε φάουλ και ο Τσιούτσιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0.
Στο 17’ ο βοηθός Χατζηπαναγιώτου ακύρωσε γκολ του Τσιούτσιου μια φάση που φαίνεται ότι ο παίκτης του ΠΑΣ έστω και οριακά καλύπτεται από τους αμυντικούς της Λαμίας.
Σουτ του Γροσδάνη στο 18’ η μπάλα λίγο άουτ.
Ο Λέκκας στο αμέσως επόμενο λεπτό έκανε το σουτ η μπάλα λίγο άουτ.
Δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 23’ με τον Γροσδάνη να κερδίζει τις κόντρες να κάνει το δυνατό σουτ και την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
Κόντρα στη ροή του αγώνα η Λαμία κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 39’ με σουτ του Νικολόπουλου.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ στο 50’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζώνιου από τον Ματθαίου το εκτέλεσε ο Γροσδάνης στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στον ΠΑΣ.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 54’ όταν μετά από σέντρα του Αναγνωστόπουλου ο Νικολόπουλος έκανε το σουτ με τον Ψεύτη να πέφτει σωτήρια στη γωνιά του και να αποκρούει τη μπάλα.
Στο 57’ ο Γροσδάνης έκανε τη σέντρα ο Λώλης όμως προ του τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ.
Ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 67’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λώλη ο Τσιούτσιος έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Ωραία προσπάθεια στο 72’ από τον Γιαννακόπουλο δεν μπόρεσε όμως να κάνει δυνατό σουτ με τον Ψεύτη να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 79’ σουτ του Γροσδάνη απέκρουσε τη μπάλα ο Μαυραδάς.
Ο ΠΑΣ έκανε το 3-1 στο 81’ με τον Λώλη να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια, έδωσε την μπάλα στον Λέκκα και αυτός με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Μαυραδά.
Διαιτησία: Μάντζιος (Τσάντας-Χατζηπαναγιώτου).
ΠΑΣ Γιάννινα: Ψεύτης, Μάκης, Ντούκας (86’ Κουλούρης), Τσιούτσιος, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας (75’ Δημητρέλος), Γροσδάνης, Λέκκας (84’ Τασιούλας), Ζώνιος (64’ Κύρκος), Λώλης (86’ Πλατιάς).
Λαμία: Μαυραδάς, Γιαννακάκος, Παλιαλέξης (87’ Σταυρομήτρος), Κωστάκος, Τσιάτσιος (82’ Μπακοστέργιος), Αναγνωστόπουλος (69’ Τόμα), Ματθαίου, Ντζιος, Γεμενής (81’ Νικολάου), Νικολόπουλος, Χύσκα.