Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα τα παίζουν «όλα» για την πρόκριση στους «οκτώ

on .

PANIONIOS PAS SHMATA

• Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι (3 μ.μ.) τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στη ρεβάνς του 1-1 πριν δύο εβδομάδες στο «Ζωσιμάδες».

Στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Κρίζμαν, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση με γκολ-πέναλτι του Ντουρμισάι. Το τελικό 1-1 άφησε ανοιχτούς τους λογαριασμούς για τη σημερινή ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη. Μπορεί ο Πανιώνιος να έχει το προβάδισμα με βάση το εκτός έδρας γκολ, όμως ο ενισχυμένος ΠΑΣ μπορεί να πετύχει την πρόκριση.
Οι Ηπειρώτες ενισχύθηκαν σε 3 θέσεις με τις προσθήκες των Μάνου, Σεργκελασβίλι και Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός Πάντελιτς δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα με την ομάδα και φυσικά δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι, ωστόσο Μάνος και Σεργκελασβίλι έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και ιδίως ο 25χρονος Έλληνας επιθετικός αναμένεται να αγωνιστεί σήμερα.
Στο πρώτο ματς ο Πετράκης είχε παρατάξει τον ΠΑΣ με τους λεγόμενους βασικούς και διάταξη 4-4-2 σε ρόμβο, όμως το πιθανότερο είναι σήμερα να κατεβάσει την ομάδα με ένα πιο συντηρητικό σχηματισμό, πιθανόν με τριάδα στόπερ.
Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει και διαχείριση του ρόστερ καθώς ακολουθεί αγώνας δίχως αύριο με τον Απόλλωνα το Σάββατο στο «Ζωσιμάδες». Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει στην άμυνα, ο αρχηγός Μιχαήλ, ο οποίος έκατσε στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής ο Βρέσκας
Ο Γιώργος Βρέσκας από την Πιερία ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο
Βοηθοί του Βρέσκα θα είναι ο Γιώργος Κρέτσιμος από τη Δυτική Αττική και ο Γιώργος Παλαμίδας από τη Λακωνία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία.

Χωρίς τρεις ο Πανιώνιος
Μετά την προπόνηση ο προπονητής Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, την οποία αποτελούν οι: Μανοΐλοβιτς, Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Κεϊτά, Σουσώνης, Οικονομίδης, Μανθάτης, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Καμαρά, Ντουρμισάι.