Καταλήγει σε σχήμα και πρόσωπα ο Ι. Πετράκης

on .

PETRAKHS GHPEDO 6 8 14

• Με στόχο να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, κυρίως ψυχολογικά, προετοιμάζονται οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στο «Ζωσιμάδες». 

Η χθεσινή προπόνηση των παικτών του Γιάννη Πετράκη έγινε στο πλαστικό γήπεδο της Ανατολής και περιλάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, τελειώματα φάσεων και για το τέλος ένα διαφορετικό διπλό με χρήση στατικών ποδοσφαιριστών υπό τις οδηγίες του Ρεθυμνιώτη κόουτς.
Για τον αγώνα του Σαββάτου ο κ. Πετράκης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, εκτός του Σιόντη ο οποίος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής για την συμπλήρωση 4 κίτρινων καρτών.
Στο μέτωπο των μεταγραφών δεν υπάρχει κάτι νεότερο με τους νεοαποκτηθέντες να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, ακόμα και η τελευταία χρονικά μεταγραφή, αυτή του Σέρβου Πάντελιτς, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται ο κ. Πετράκης να του εμπιστευθεί μια θέση στην δεκαοκτάδα.
Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση του ΠΑΣ είναι σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Ο κ. Πετράκης, όπως συνηθίζει άλλωστε το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή λίγο πριν την έναρξη του σαββατιάτικου αγώνα.

Νέο πρόστιμο για ΠΑΣ
Μια… μεταγραφή έχει κοστίσει μέχρι στιγμής η συμπεριφορά των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα στην ομάδα από τα πρόστιμα που έχουν συσσωρευθεί την φετινή αγωνιστική περίοδο. Η τελευταία τιμωρία αφορά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό όπου οι Ηπειρώτες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 5.000 για συνθήματα που ακούστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα.