Με ελλείψεις ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό

on .

PAS PANATHINAIKOS

• Ένα ακόμα κρίσιμο και οριακό βαθμολογικά παιχνίδι δίνει σήμερα το απόγευμα (7:30 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Ζωσιμάδες» για την 20η αγωνιστική της Super League, έχοντας 7 απουσίες ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα της Ηπείρου έχει μπροστά της 11 παιχνίδια που χαρακτήριζονται «τελικοί», αρχής γενομένης από το σημερινό με τον Παναθηναϊκό, 11 μάχες για την παραμονή στην κατηγορία. Οι ήττες απο ΠΑΟΚ και Άρη κράτησαν τον ΠΑΣ καθηλωμένο στους 17 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με τον ΟΦΗ στην 13η θέση. Η κατάσταση έχει ζορίζει αρκετά για τους Γιαννιώτες, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και φυσικά υπάρχουν περιθώρια για ανάκαμψη.
Οι απουσίες
Το δυσάρεστο για τον Γιάννη Πετράκη και το τεχνικό επιτελείο είναι ότι καλούνται πάλι να αντιμετωπίσουν πολλές και σημαντικές απουσίες, 7 τον αριθμό, παικτών ενόψει της σημερινής αναμέτρησης και πάλι θα πρέπει να γίνουν πειραματισμοί και αλχημείες στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τους Αποστολόπουλο, Τσικάρσκι, Ξύδα, Σεργκελασβίλι, Πάντελιτς και Παμλίδη, ενώ εκτός είναι και ο Λίλα που θα εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του για τη συμπλήρωση 7 κίτρινων καρτών.
Με απόντες τους Σεργκελασβίλι, Τσικάρσκι και Αποστολόπουλο, τίθεται θέμα στα ακραία μπακ καθώς υπάρχει μόνο διαθέσιμος ο Μπουκουβάλας και έτσι θα κληθεί ο Πετράκης να βρει μια λύση εκ των έσω, πιθανόν με τον Ντόλοβατς ή τον νεαρό Πήλιο. Το ερωτηματικό βέβαια αφορά την απουσία του Αποστολόπουλου καθώς συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της εβδομάδας χωρίς να φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής και στη συνέχεια τακτική αντιμετώπιση της σημερινής αναμέτρησης. Στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι έγινε οικογενειακό διπλό με τον Γιάννη Πετράκη να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα για το πως θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή του Μιχαήλ προσθέτει έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό στην εξίσωση και το πιθανότερο είναι ο ΠΑΣ να παίξει με 3-5-2, χωρίς να αποκλείεται όμως και αλλαγή συστήματος με τετράδα στην άμυνα και 4-2-3-1.
Μια πιθανή αρχική ενδεκάδα του ΠΑΣ είναι η εξής: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Ντόλοβατς (Πήλιος), Σιόντης, Γιάκος, Νικολιάς, Μάνος, Κρίζμαν.
Διαιτητής ο Κομίνης
Ο διεθνής διαιτητής Γιώργιος Κομίνης από την Θεσπρωτία ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον σημερινό αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό.
Βοηθοί του Κομίνη θα είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος από την Κορινθία και ο Κωνσταντίνος Καλαμπόκης από την Αιτωλοακαρνανία. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Άρτα και παρατηρητής ο Γιώργιος Μητροφάνης από την Αθήνα.
Εισιτήρια με 10 και 15 ευρώ
Με τιμές των 10 και 15 ευρώ είναι τα εσιτήρια του σημερινού παιχνιδιού του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πακέτο τα δύο εισιτήρια με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Στη μεγάλη κερκίδα με 20 ευρώ και για τα δύο παιχνίδια και στην παλιά με 15 ευρώ.
Αναλυτικά οι τιμές για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
Θύρα 3VIP –> 25€
Θύρες 3-4-6 –> 15€
Θύρες 9-10 –> 10€
Θύρες 6 και 9 Παιδικά –> 5€
Με απουσίες και ο ΠΑΟ
Εκτός όμως από τον ΠΑΣ Γιάννινα, προβλήματα απουσιών λόγω τιμωριών και τραυματισμών έχει και ο Παναθηναϊκός για το σημερινό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους λόγω καρτών Μακέντα και Κάτσε, τους τραυματίες Δώνη και Κότσαρη, αλλά και τον Εμμανουηλίδη.
Ο Παναθηναικός ταξίδεψε με 20μελή αποστολή στα Γιάννινα, κάτι που σημαίνει ότι δύο παίκτες θα κοπούν από την τελική 18αδα του αγώνα.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Μουνιέ, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Αρμενάκας, Βέργος, Καμπετσής.