Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

on .

metsovo

Μικρασιάτες-Αγροτικός 2-2

• Μάχη σώμα με σώμα έγινε στο «Αγιά Σοφιά» ανάμεσα στους Μικρασιάτες και τον Αγροτικό με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2, ένα αποτέλεσμα που έδωσε στην Ανατολή «αέρα» πέντε και τεσσάρων βαθμών αντίστοιχα από ΑΕΜ και Αγροτικό.
Ο αγώνας έγινε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο με τους φιλοξενούμενους να έχουν υπηρεσιακό προπονητή τον Χρήστο Χολέβα.
Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Αγροτικός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με την ΑΕΜ να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 15’ με τον Πανίδη να κάνει το σουτ και τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 30’ ο Σιουκουλλάνη έκανε τη σέντρα, ο Πανίδης γλίστρησε η μπάλα έφτασε στον Δήμο που έκανε το σουτ με τον Γρηγοριάδη να αποκρούει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε με τον Γρηγοριάδη να μπλοκάρει τη μπάλα και να κάνει γρήγορα το βολέ, στην άμυνα της ΑΕΜ Ανανιάδης και Νάκος δεν συνεννοήθηκαν και ο Μακρής τους πήρε τη μπάλα και με πλασέ έκανε το 0-1.
Ο Αγροτικός στο 43’ έχασε ευκαιρία για το 0-2 με τον Μακρή να κάνει τη σέντρα, ο Παπαρούνας το σουτ και ο Νάκος απέκρουσε σωτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 53’ ο Ζότα έκανε το σουτ με τον Νάκο να αποκρούει.
Η ΑΕΜ ισοφάρισε στο 60’ με τον Ναυρόζογλου Ι. να κάνει τη σέντρα και ο Παπαγιάννης με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Η χαρά για τους γηπεδούχους δεν κράτησε πολύ αφού στο 65’ μετά από σέντρα του Παπαρούνα ο Ορφανός με σουτ έκανε το 1-2. Στο 77’ ο Ορφανός εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκόνης την κεφαλιά η μπάλα άουτ. Στο 85’ ο Ναβρούζογλου εκτέλεσε φάουλ και ο Μπαλαντάνης Κ. με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.
Ο Αγροτικός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού στο 89’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Πανίδης.
Διαιτησία: Μάντζιος (Σιόντης-Παπαλαζάρου).
Μικρασιάτες: Νάκος, Δήμας, Τότσικας (70’Κοτσώνης), Μπαλαντάνης Κ., Δρόσος (80’Ναβρούζογλου), Ανανιάδης, Μπαλαντάνης Ν. (46’ Ναυρόζογλου Γ.), Σιουκουλάνη, Παπαγιάννης, Ναυρόζογλου Ι., Δάσκαλος.
Αγροτικός: Γρηγοριάδης, Ηλίας (86’ Ταίρης), Ζότα, Πανίδης, Τάσσος, Καράβας (87’ Παππάς), Μακρής (66’ Γκόνης), Φαρμάκης, Ηλιόπουλος, Ορφανός, Παπαρούνας.

Μέτσοβο-Ελεούσα 1-5

• Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση Μέτσοβο-Ελεούσα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 1-5.
Η ομάδα του Πέτρου Κοντοδήμα μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας της. Με δύο καλές ευκαιρίες ξεκίνησε το ματς η Θύελλα στο 6’ και στο 16’ με τα σουτ των Πότση και Βελτσίστα να φεύγουν λίγο άουτ.
Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 21’ όταν ο Πέτσιος έκανε τη βαθιά μπαλιά στον Νάκο και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Ο Πότσης στο 37’ έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο πόδι του Σιούτα και κατέληξε στα δίχτυα του Αγγέλη. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ελεούσα έκανε το 0-3 στο 47’ όταν ο Νάκος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπαλιούσκα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τζιάλλας έκανε το σουτ με τον Αγγέλη να αποκρούει τη μπάλα. Το 0-4 έγινε στο 62’ με τον Γεωλδάση Π. να εκτελεί φάουλ, το τείχος άνοιξε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Το Μέτσοβο μείωσε σε 1-4 στο 66’ όταν ο Σταχούλης έκανε τη σέντρα και ο Μπαλιούσκας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γεωλδάση Γ.
Στο 81’ ο Μιχαήλ έκανε το σουτ απέκρουσε τη μπάλα ο Αγγέλης και ο επερχόμενος Τζιάλλας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-5.
Διαιτησία: Πάνος Ι. (Κόλλιας-Λιόντος).
Μέτσοβο: Αγγέλης, Μπαλιούσκας, Γεωργίου, Σιούτας, Τσιόστας Κ., Γοδέβενος (64’ Τρίτος), Παλιαοπάνος, Μπλέτσος (71’ Πατσιάς), Γκουντέβενος, Τσουλιάης Θ., Τσουλιάης Κ. (46’ Σταχούλης).
Ελεούσα: Γεωλδάσης Γ., Πέτσιος (72’ Τσίκας), Καλές, Οικονόμου, Γεωλδάσης Π., Πότσης, Τζιάλλας, Πεπόνης, Βελτσίστας (72’ Μιχαήλ), Νάκος (64’ Τζουρμανάς), Σοκορέλης (80’ Πότσης Γ.).

 Ανατολή-Κράψη 2-0 

• Χρειάστηκε να περάσουν 69΄για να μπορέσει η Ανατολή να κάμψει την αντίσταση της πολύ καλής Κράψης και να παραβιάσει την εστία του Σταυρόπουλου και να πάρει τη νίκη με 2-0, μια νίκη που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η Κράψη στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τις δικές της καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Η Ανατολή ξεκίνησε με ένα φάουλ του Δήμου στο 2’ που απέκρουσε ο Σταυρόπουλος. Ενώ στο 9’ ο Εμβραίζογλου έκανε τη σέντρα, ο Τζίμας πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία για την Κράψη στο 10’ όταν ο Φίλιος έχασε την μπάλα από τον Βύζα αυτό βγήκε απέναντι από τον Διαμάντη έκανε το σουτ με την τερματοφύλακα της Ανατολή να αποκρούει σωτήρια.
Στο 25’ ο Δήμος βρήκε τον Σκανδάλη αυτός έκανε το σουτ και ο Σταυρόπουλος απέκρουσε τη μπάλα.
Ευκαιρία στο 39’ για την Κράψη με τον Μπίζιο να προσπαθεί με το κεφάλι να γυρίσει τη μπάλα στον Διαμάντη, την πήρε ο Αλεξίου αλλά βγήκε πλάγια έκανε το σουτ και την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Η Ανατολή πίεσε στο δεύτερο μέρος και στο 52’ ο Θανάσης προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Σταυρόπουλο με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Η Κράψη στο 59’ απείλησε με τον Ζαμπέτα να κάνει το δυνατό σουτ και τον Διαμάντη να αποκρούει. Σουτ του Εμβραίζογλου στο 62’ απέκρουσε τη μπάλα ο Σταυρόπουλος. Στο 63’ σέντρα του Δήμου, ο Σκανδάλης έκανε την κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Θανάση που δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Σταυρόπουλο.
Σουτ του Θανάση στο 68’ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Θανάσης στο 69’ εκτέλεσε κόρνερ και ο Κλιτσινάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυρόπουλου μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το τελικό 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις με ένα πολύ όμορφο γκολ του Σκανδάλη.
Διαιτησία: Τάσης (Τσάντας-Σπυρογιώτης).
Ανατολή: Διαμάντης, Δήμος, Φίλιος, Μπίζιος, Τζίμας, Κολιός (56’ Χριστακόπουλος), Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (90’ Γκούμας), Θανάσης, Κλιτσινάρης, Φωλίνας.
Κράψη: Σταυρόπουλος, Κουκλίδης (79’ Θεοδώρου), Καρατζιάς, Φαρμάκης, Μουζακίτης, Κατσούδας, Αλεξίου (68’ Λυπίτκας), Κατσάνος, Βύζας, Ζαμπέτας, Ράπτης (46’ Σταμούλης).

 Κατσικά-Χουλιαράδες 0-1 

• Σε ένα παιχνίδι όπου το γόητρο μετρούσε περισσότερο η Α.Ε. Χουλιαράδων νίκησε στο γήπεδο της Κατσικάς την τοπική Θύελλα με 0-1 και ανέβηκε στους 33 βαθμούς.
Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι είναι σίγουρο ότι θα το ξεχάσουν πολύ γρήγορα καθώς είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, ενώ πέρα από το γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρξαν και δυο δοκάρια! Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες έφτασαν ελάχιστα μπροστά στις δυο εστίες. Συγκεκριμένα στο 22΄ ο Γιαννάκης έκανε σέντρα σουτ και έδιωξε ο Μαργωμένος ενώ στο 34΄ μετά από κόρνερ του Τσάμου ο Τσουμάνης έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 42΄ ήταν η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους όταν στο 42΄ ο Γρίβας σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά έδιωξε ο Τσακτσίρας με υπερένταση.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 66΄απέιλησαν με τον Τσάμο, ενώ στο 71΄ μπήκε το νικητήριο γκολ όταν μετά από φάση διαρκείας ο Κακαράντζας έκανε το διαγώνιο πλασέ από δεξιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Στο 77΄ ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκε στους γηπεδούχους οι οποίοι δημιούργησαν δυο ευκαιρίες για την ισοφάριση. Καλύτερη αυτών ήταν στο 83΄ όταν ο Γιαννάκης σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 87΄ το σουτ του Μπίνα πέρασε άουτ.
Διαιτησία: Τασιούλας (Αγόρας, Γκανάτσιου)
Κατσικά: Τσακτσίρας, Λισγάρας, Παππάς, Βαρτζιώτης, Καλογερόπουλος, Παπαβασιλείου (58΄ Μπίνας), Γούλας Γ., Τάτσης, Αντωνίου (55΄λτρ. Μπελεβέτης), Γούλας Ν., Γιαννάκης
Χουλιαράδες: Μαργωμένος, Τσακμάκης, Κρανάς, Τσουμάνης, Μιχάλης, Τσάμος (72΄ Τραουδάρας), Γεράσης, Λάμπρου, Γκόλιας, Γρίβας (84΄ Σκλιβανίτης), Λώλης (60΄ Κακαράντζας (90+ Ηλίας).
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΣ

 Καστρίτσα- Πέραμα 0-0 

• Για την 18η αγωνιστική της Hall of Brands A’ Ερασιτεχνκής Καστρίτσα και Προοδευτική Περάματος αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, ένα παιχνίδι που σε γενικές γραμμές δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
Σε ένα κακό ποιοτικά πρώτο μέρος, οι δυο ομάδες είχαν μόνο από μια αξιόλογη στιγμή να παρουσιάσουν. Στο 3’ ο Τάτσης έκανε το γύρισμα στη περιοχή με τον Γκοτζιά να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 37’ ο Μπισέλας από καλό σημείο έκανε το σουτ με τον Βάσιο να μπλοκάρει τη μπάλα. Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε άρδην με τις δυο ομάδες να ανεβάζουν σταδιακά στροφές και από αντεπιθέσεις κυρίως να προσπαθούν να φανούν απειλητικές για να φτάσουν κοντά σε κάποιο τέρμα. Στο 50’ ο Βάσιος μπλόκαρε τη μπάλα σε σουτ του Πότση, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Κατζιώτη στο 53’. Στο 56’ ο Γκοτζιάς μπλόκαρε τη μπάλα προ του Μανούρη, ενώ ένα λεπτό αργότερα σε παράλληλη μπαλιά του Φώτη δε βρέθηκε στο σωστό χρόνο συμπαίκτης του για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 58’ ο Κουκοδήμος έστειλε τη μπάλα άουτ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ζήση, ενώ στο 65’ η ενέργεια του Κατζιώτη ήταν εντυπωσιακή όχι όμως και το τελείωμα, με τους αμυντικούς της Προοδευτικής να απομακρύνουν τη μπάλα. Στο 68’ ο Ζήσης εκτέλεσε φάουλ, ο Φώτης πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 79’ η ομάδα του Λιαπάκη έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Αλιάι έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βάσιου και στη συνέχεια καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ. Η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι ήταν για το Πέραμα στο 89’ με τον Τάτση εξ επαφής να αστοχεί με πλασέ.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Θανασιάς- Πάνος Σ)
Καστρίτσα: Γκοτζιάς, Τσιάκος(46’ Ντασούτης), Ρίζος, Καραγιάννης, Κρανάς, Κύρκος. Πότσης, Δοβανάς (70’ Μπάρκας), Μπιστιόλης (61’ Αλιάι), Κατζιώτης (86’ Μπούκας)
Προοδευτική Περάματος: Βάσιος, Τσακανίκας Β, Τσακανέλης (35’ Φώτης), Κουκοδήμος, Στόλης, Διαμάντης, Μανούρης (69’ Ντόβας), Τάσσης, Τάτσης, Ζήσης (71’ Τσακανίκας Ι), Μπαρούτας (80’ Οικονόμου).
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

αποτελέσματα 

Θύελλα Κατσικάς - Χουλιαράδες 0 - 1
Ανατολή - Κράψη 2 - 0
Αγροτ. Καστρίτσας - Πρ. Περάματος 0 - 0
Μέτσοβο - Θύελλα Ελεούσας 1 - 5
Κουτσελιό - Ζωοδόχος 0 - 0
Μικρασιάτες - Αγροτ. Αστέρας 2 - 2
Νησί -Πράμαντα 1 - 0

βαθμολογία

1. Ανατολή 43 50-10
2. Ελεούσα 41 41-18
3. Αγροτ. Αστέρας 39 49-19
4. Μικρασιάτες 38 30-19
5. Κατσικά 34 30-14
6. Χουλιαράδες 33 30-20
7. ΠΑΣ Κράψη 31 33-21
8. Προοδ. Περάματος 29 23-24
9. Καστρίτσα 27 32-24
10. Μέτσοβο 24 28-39
11. Πίνδος Κόνιτσας 21 20-26
12. Ζωοδόχος 14 15-32
13. Κουτσελιό 11 9-38
14. Αετός Νήσου 10 12-27
15. Πράμαντα 8 17-36
16. Μουσιωτίτσα -9 5-57

 επόμενη (16, 17/2/2019)
Α.Ε. Χουλιαράδων - Κεντ. Μουσιωτίτσας
Προοδ. Περάματος - Πίνδος Κόνιτσας
ΠΑΣ Κραψης - Θύελλα Κατσικάς
Α.Ο. Ζωοδόχος - Α.Ο. Ανατολής
Αγροτ. Αστέρας - Αγροτ. Καστρίτσας
Θύελλα Ελεούσας - Π.Α.Ο Κουτσελιού
Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ - Α.Ε. Μικρασιατών
Α.Ε. Πραμάντων - Π.Α.Σ. Μετσόβου