Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Άρη η Προοδευτική Περάματος (3-0)

on .

PERAMA

• Την ήττα με 3-0 από τον Άρη γνώρισε η Προοδευτική Περάματος στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής γυναικών.
Και τα τρία γκολ που έκριναν το παιχνίδι σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο, με την Προοδευτική να δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης στην επανάληψη και να μην απειλείται καθόλου.
Ο Άρης ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι από το ξεκίνημα, με τις Θεσσαλονικείς να απειλούν στο 12' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ της Δημητρίεβιτς η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα η ίδια παίκτρια είδε και πάλι το δοκάρι να σταματάει σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή, για να απαντήσει στις ευκαιρίες των «κίτρινων» η Προοδευτική με ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ της Ράπτη που εξουδετέρωσε η Γαβριηλίδου με τη συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού.
Ο Άρης πήρε προβάδισμα στο 21' με τη Δημητρίεβιτς να νικάει με δυνατό σουτ τη Συμεωνίδη, ενώ η ίδια παίκτρια έκανε το 2-0 στο 41' με κεφαλιά «ψαράκι» έπειτα από σέντρα της Κοκοβιάδου. Οι παίκτριες της Προοδευτικής έχασαν τη συγκέντρωσή τους, ο Άρης το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου η Κοκοβιάδου με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο β' ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μένουν μακριά από τις αντίπαλες εστίες.
Διαιτησία: Αργυρός (Κεσίσογλου-Αρέστης)
ΑΡΗΣ (Ε. Κολλήγα): Γαβριηλίδου, Γεωργαντζή, Τσακλίδου, Κατηρτζίδου, Γιάννου (65' Τσιγκελίδου), Τζόρτζεβιτς, Ματατζή (55' Μίμη), Χαμαλίδου (75' Τσιτσιά), Κοκοβιάδου, Χατζηνικολάου (70' Παντελιάδου), Δημητρίεβιτς
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη (72' Οικονομίδη), Γιωτίτσα, Αρσένη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Κούκα (50' Μήτα), Μιχαηλίδου (46' Σκούρου), Πελεκούδα, Ράπτη (54' Τσιούρη), Ντόκου, Μπάσκα