Πίστη στον ΠΑΣ για θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο

on .

PANAITOLIKOS PAS GIANNINA

ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ Σ. ΜΥΡΙΟΥΝΗ

Με πρωινές καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται και ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα της Δευτέρας (7:00 μ.μ.) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 22η αγωνιστική της Super League.
Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ατρόμητο στα Γιάννινα, τα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες έχουν στενέψει και οι Ηπειρώτες θα κατεβούν τη Δευτέρα στο Αγρίνιο με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Άλλωστε η ομάδα χρειάζεται επειγόντως και βαθμούς μακριά από τα Γιάννινα, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις εντός έδρας απώλειες.
Η χτεσινή ημέρα περιελάμβανε ανάλυση μέσω βίντεο για τον Παναιτωλικό και τον τρόπο παιχνιδιού που αγωνίζονται οι Αγρινιώτες στα αποδυτήρια, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο και έγιναν ασκήσεις με κυκλοφορία της μπάλας και ασκήσεις επιθετικής τακτικής.
Ο Νικολιάς επέστρεψε στο γήπεδο μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ωστόσο προτιμήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και να μην μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Θέμα συμμετοχής στον αγώνα της Δευτέρας δεν τίθεται και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.
Αντίθετα, εκτός προπονήσεων και πλάνων για το παιχνίδι της Δευτέρας παραμένουν οι τραυματίες Παμλίδης, Σιόντης και Κρίζμαν. Ο Παμλίδης έχει θλάση, όπως και ο Κροάτης Κρίζμαν, ενώ ο Σιόντης κυκλοφορεί ακόμα με πατερίτσες λόγω του οστικού οιδήματος που τον ταλαιπωρεί. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει για το ματς της Δευτέρας τους τιμωρημένους Λίλα και Αθανασιάδη. Ο Αλβανός μεσοαμυντικός ακολούθησε χτες ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αθανασιάδης απουσίαζε με άδεια.
Στη διάθεση του Πετράκη είναι ο Σκόνδρας που επιστρέφει από τιμωρία και λογικά θα πάρει τη θέση του Λίλα στα στόπερ. Το πιθανότερο είναι ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός να παρατάξει τον ΠΑΣ με 3-5-2 και τριάδα στόπερ τους Τζημόπουλο, Μιχαήλ και Σκόνδρα. Στο αριστερό άκρο λογικά θα επιστρέψει ο Γεωργιανός Σεργκελασβίλι και στα χαφ οι απουσίες των Λίλα και Σιόντη, οδηγούν τον Πετράκη στην επιλογή του Κάστρο. Τέλος, στην επίθεση ο Ξύδας είναι ο πιθανότερος παρτενέρ του Μάνου, με δεδομένες τις απουσίες των Αθανασιάδη, Κρίζμαν και Παμλίδη, εκτός αν ξεκινήσει βασικός ο Λέο μετά από αρκετό καιρό.
Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 στο Πανηπειρωτικό και θα είναι η προτελευταία καθώς θα ακολουθήσει και η πρωινή αύριο, ενώ στη συνέχεια ο Πετράκης θα επιλέξει την αποστολή που θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο.