Σερβιανά - Α.Ε. Μικρασιατών στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΗΠ

on .

KYPELLO ERASITEXNON 27 2 19

• Ο Θρίαβος Σερβιανών και η Α.Ε.Μικρασιατών είναι οι ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ).
Ο Θρίαμβος επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι με 2-1 του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά και η ΑΕΜ 2-3 στην παράταση τον Αετό Νήσου.

Σερβιανά-Αγροτικός 2-1
Ο Θρίαμβος Σερβιανών για δεύτερη συνεχή χρονιά θα βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Μόλις στο 5΄ο Θρίαμβος άνοιξε το σκορ με τον Τσιαφίτσα που από κοντά έκανε το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 35΄και πάλι με τον Τσιαφίτσα. ο Αγροτικός μείωσε σε 2-1 στο 76’ με τον Ορφανό να εκτελεί φάουλ και ο Βραχνός στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Αρχοντάκη.
Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Πάνος Σ.-Σπυρογιώτης).
Θρίαμβος Σερβιανών: Αρχοντάκης, Πάσχος, Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης (86’ Γιωτάκης), Βραχνός Πάκος, Κωσταμένας (67’ Νάνος), Μούτσιος, Μπλέτσας, Τσιαφίτσας (80’ Ριστάνης), Τσουμάνης.
Αγροτικός: Γρηγοριάδης, Ηλίας (46’ Τάσσος), Ταίρης, Ζότα (42’ Κυρίτσης), Πανίδης, Φαρμάκης, Ηλιόπουλος, Καράβας (42’ Τσόκρης), Σπαλιάρας (65’ Γκόνης), Ορφανός, Παπαρούνας.

Νησί-Μικρασιάτες 2-3 παρ. (2-1 κ.α.)
Ο Αετός αν και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0 δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του και να πάρει την πρόκριση. Στο 23΄ ο Κοτσίνας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 36΄, όταν ο Πρέντζας με ένα άπιαστο σουτ έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους, μειώνοντας νωρίς σε 2-1, με το Δρόσο και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Στο 4΄ ο Ναυρόζογλου Ι. με κεφαλιά έκανε το 2-2, έπειτα από ασίστ του Λάγκα, δίνοντας παράλληλα και το προβάδισμα στην ομάδα του για την πρόκριση. Το «κερασάκι στην τούρτα» για την ΑΕΜ, έβαλε ο Μπαλαντάνης Ν. στο 118΄, ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια πλάσαρε για το τελικό 2-3.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Μωυσιάδης – Θανασιάς).
Αετός Νήσου (Αποστόλης Τόλης): Τσαμητρόπουλος, Κουβάτης (59΄Πολύζος), Γρίβας (68΄ Μάτσιας Χ.), Κοτσίνας, Χήκας (100΄Κάτσενος), Στογιάννης, Καλλούλι, Κονδύλης, Γκόντζος, Μπίλης, Πρέντζας (80΄ λ. τρ. Λούντζης).
ΑΕ Μικρασιατών (Γιώργος Θρασκιάς): Νάκος, Λάγκας, Μπαλαντάνης Ν., Ναυρόζογλου Α. (80΄Τότσικας), Δρόσος, Ανανιάδης, Μπαλαντάνης Κ (90΄ Τσιέπας), Σιουκουλάνη, Παπαγιάννης, Ναυρόζογλου Ι (104΄ Ναβρούζογλου), Δάσκαλος.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ