Αύριο ο τελικός Κυπέλλου Σερβιανών – Μικρασιατών

on .

KYPELLO

Πραγματοποιήθηκε, χθες, στα γραφεία της ΕΠΣΗΠ η συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού του κυπέλλου ερασιτεχνών που θα γίνει αύριο Τετάρτη (16:00) στο «Ζωσιμάδες».
Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Βασίλης Ευθυμίου αφού καλωσόρισε τις δύο ομάδες ευχήθηκε ‘ότι καλύτερο και στους δύο αντιπάλους, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τη γιορτή του ποδοσφαίρου.
Την ομάδα του Θρίαμβου Σερβιανών από πλευράς διοίκησης εκπροσώπησε η Αντιπρόεδρος Μαίρη Καχριμάνη η οποία αφού ευχαρίστησε τόσο την ΕΠΣΗΠ για την άρτια διοργάνωση, όσο και τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας της που έφτασαν στον τελικό, τόνισε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς και να κερδίσει ο καλύτερος.
Ο προπονητής του Θρίαμβου Νίκος Γκούρας είπε ότι από την αρχή ήταν στόχος η συμμετοχή στον τελικό και η κατάκτηση του τροπαίου και τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη και κατάλληλα προετοιμασμένη για να κάνει τον στόχο πραγματικότητα. Ο αρχηγός των Σερβιανών Κώστας Διαμαντόπουλος ευχαρίστησε την ΕΠΣΗΠ για την άρτια διοργάνωση και τον ΠΑΣ Γιάννινα για την συγκατάθεσή του να γίνει ο τελικός στο «Ζωσιμάδες».
Για τους Μικρασιάτες από πλευράς διοίκησης μίλησε ο Γεν. Γραμματέας Μάκης Καραντωνίου που και αυτός από την πλευρά του ευχαρίστησε την ΕΠΣΗΠ και τόνισε ότι η ΑΕΜ βρίσκεται για τέταρτη φορά σε τελικό έχοντάς απέναντί της μια ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Ο προπονητής της ΑΕΜ Γιώργος Θρασκιάς είπε πως είναι τιμή για την ομάδα του η παρουσία σε ένα τελικό και τόνισε ότι παρά τα άτυχα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα που ήταν απόρροια της σκέψης των παικτών σε αυτό τον αγώνα, η ομάδα του είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στο ματς. Τέλος ο αρχηγός της ΑΕΜ Συμεών Ναβρούζογλου είπε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στον τελικό και θα προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Οι διαιτητές
Ο Κωνσταντίνος Νέος ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών. Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτριος Τσάντας και ο Σωτήρης Πάνος, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νεκτάριος Παπαδόπουλος.