Kυπελλούχος για δεύτερη σερί χρονιά ο Θρίαμβος Σερβιανών

on .

SERBIANA KYPELLOYXOS 20 3 19

• Ο Θρίαμβος Σερβιανών κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο ερασιτεχνών ΕΠΣΗΠ επικρατώντας χθες στο «Ζωσιμάδες» 2-0 της Α.Ε. Μικρασιατών.
Ο αγώνας από πλευράς θεάματος και ποιότητας δεν είχε να προσφέρει πολλά πράγματα στους περίπου 600 θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι μιας και η ανωτερότητα των τυπικά γηπεδούχων ήταν εμφανής.
Στην εικόνα αυτή συνέβαλε και το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Θρίαμβος απομακρύνοντας από νωρίς το όποιο άγχος είχε η ομάδα του Νίκου Γκούρα.
Από την άλλη πλευρά οι Μικρασιάτες και ο προπονητής τους Γιώργος Θρασκιάς γνωρίζοντας ότι παίζει με πιο ποιοτική ομάδα ως αντίπαλο προτίμησε να παρατάξει την ομάδα του με ενισχυμένη την άμυνα και το κέντρο και μόνο με έναν επιθετικό. Τα όποια σχέδια του έπεσαν στο κενό από το γκολ στο 6’ του Τσουμάνη.

Γρήγορο προβάδισμα
Λίγες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Θρίαμβο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Δρόσου στο 6’ και ο Ανδρόνικος Τσουμάνης σε ρόλο κρυφού σέντερ-φορ με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Νάκου κάνοντας έτσι το 1-0.
Η ΑΕΜ στη μοναδική της καλή στιγμή στο πρώτο μέρος απείλησε με στημένη φάση στο 44’ τον Αρχοντάκη με τον Ναυρόζογλου να εκτελεί φάουλ και τον τερματοφύλακα του Θρίαμβου να την μπλοκάρει.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη
Στο ίδιο έργο θεατές ήμασταν και στο δεύτερο μέρος με τον Θρίαμβο να ελέγχει το παιχνίδι, αλλά και την ΑΕΜ να βγαίνει δειλά-δειλά από το καβούκι της και να προσπαθεί να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Αρχοντάκη χωρίς αποτέλεσμα.
Ο Θρίαμβος «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη και την κατάκτηση του κυπέλλου στο 59’ πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα.
Ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά την πρώτη κεφαλιά ο Μπλέτσας η μπάλα πήρε ύψος με τον Νάκο να είναι εξουδετερωμένος και ο Βραχνός σε κενή εστία με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-0.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Νέου (Τσάντας-Πάνος Σ.) βρήκε προπονητή, παίκτες και διοίκηση του Θρίαμβου αγκαλιασμένους να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου κυπέλλου.
Την απονομή έκανε στον αρχηγό της ομάδας Κώστα Διαμαντόπουλο ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς.
Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους ο Ανδρόνικος Τσουμάνης.
Πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση αναδείχθηκε ο Βάϊος Τσιαφίτσας από τα Σερβιανά με 9 γκολ.
Θρίαμβος Σερβιανών (Νίκος Γκούρας): Αρχοντάκης, Πάσχος, Τσουμάνης (72’ Ριστάνης), Πολυχρόνης (83’ Κτενάς), Βραχνός, Πάκος, Τσιαφίτσας, Μούτσιος (86’ Μώκος), Μπλέτσας, Ηλίας (65΄Κωσταμένας), Διαμαντόπουλος.
Α.Ε.Μικρασιατών (Γιώργος Θρασκιάς): Νάκος Θ., Λάγκας, Ναυρόζογλου Α., Μπαλαντάνης Κ. (54΄Δάσκαλος), Δρόσος (54΄Ναυρόζογλου Γ.), Ανανιάδης, Μπαλαντάνης Ν., Σουκουλάνη, Παπαγιάννης (Κοτσώνης), Ναυρόζογλου Ι., Τότσικας (72’ Ναβρούζογλου Σ.).