Επιστρέφουν με Λεβαδειακό Κρίζμαν και Σεργκελασβίλι

on .

LEBADEIAKOS PAS

• Στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την τακτική λειτουργία της ομάδας δίνει έμφαση το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα με δεδομένη τη διακοπή του πρωταθλήματος και την αγωνιστική απραξία του Σαββατοκύριακου.
Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις αδυναμίες της ομάδας και με την ευκαιρία της διακοπής δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στα τρωτά σημεία που εμφανίζει ο ΠΑΣ στα παιχνίδια του. Άλλωστε απομένουν πέντε αγωνιστικές και αμέσως μετά τη διακοπή υπάρχουν δύο παιχνίδια που θα κρίνουν όλη τη χρονιά με αντιπάλους τον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ εκτός έδρας.
Από τις προπονήσεις του ΠΑΣ απουσιάζουν οι διεθνείς Λίλα, Νεόφυτος Μιχαήλ και Ευαγγέλου που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Ο Λίλα χτες το βράδυ με την Εθνική Αλβανίας αντιμετώπισε την Τουρκία στο πρώτο παιχνίδι των Αλβανών για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ τη Δευτέρα (25/03) θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο την Ανδόρα εκτός έδρας. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Νεόφυτος Μιχαήλ δεν αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια, ωστόσο η Εθνική Κύπρου έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2020 επικρατώντας με 5-0 του Σαν Μαρίνο. Η Κύπρος αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή το Βέλγιο που τερμάτισε στην 3η θέση του Μουντιάλ και είναι ένα από τα φαβορί του επερχόμενου Euro. Ο νεαρός Στέφανος Ευαγγέλου αγωνίστηκε χτες σε ολόκληρο το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας, η οποία γνώρισε την ήττα με 4-3 από την αντίστοιχη ομάδα U 21 της Σλοβακίας. Την ερχόμενη Τρίτη (26/03) η Εθνική Ελπίδων υποδέχεται το Μαυροβούνιο στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Πέραν των τριών διεθνών από τη χτεσινή προπόνηση απουσίαζε ο τραυματίας Σιόντης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και χτες οι Κρίζμαν, Σεργκελασβίλι και Βιδάλ. Αγωνιστική δραστηριότητα αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει, για αυτό προτιμήθηκε να γίνει συντηρητικά η επιστροφή τους στις προπονήσεις. Από Δευτέρα πάντως, αναμένεται να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι Κρίζμαν και Σεργκελασβίλι. Ο Πετράκης περιμένει την επιστροφή του Κροάτη και του Γεωργιανού στις προπονήσεις καθώς θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις στη Λιβαδειά και ιδίως ο Σεργκελασβίλι προορίζεται για το βασικό σχήμα.
Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, ενώ αύριο Κυριακή υπάρχει ρεπό. Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει το πρωί της Δευτέρας και ουσιαστικά εκεί ο ΠΑΣ θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το σαββατιάτικο (30/03, 17:15) με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.
Την Τετάρτη το ραντεβού Super League - Βασιλειάδη
Σε συνέχεια της απόφασης που έλαβε στο ΔΣ της Πέμπτης, η Super League έστειλε χτες επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ζητώντας και επίσημα ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να προσδιορίζει άμεσα το θέμα της συζήτησης, παρότι το φλέγον θέμα είναι η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.
Από την πλευρά του ο υφυπουργός εμφανίστηκε αμετακίνητος και απάντησε με δική του επιστολή, επισημαίνοντας ότι δέχεται να συζητήσουν τα πάντα, εκτός από το θέμα της αναδιάρθρωσης. Τελικά το ραντεβού κλείστηκε για τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ουσιαστικά ο Βασιλειάδης θέλησε να στείλει το μήνυμα ότι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών και η ίδρυση της Super League 2 θα προχωρήσει κανονικά χωρίς υποχωρήσεις. Βέβαια, την ίδια ώρα που απέναντι στις ομάδες της Super League εμφανίζεται ανένδοτος, ο υφυπουργός Αθλητισμού ακόμα δεν έχει ζητήσει την επίμαχη επιστολή από την ΕΠΟ και ούτε έχει γίνει σαφής για το πότε θα κατατεθεί στην Βουλή η σχετική τροπολογία.