Μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες για εκατοντάδες αθλητές στα 12α Ποσειδώνια

on .

kolymphsh

• Εκατοντάδες αθλητές ηλικίας 9-12 ετών βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στην πισίνα του κλειστού κολυμβητηρίου στη Λιμνοπούλα, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες αλλά και μετάλλια, συμμετέχοντας σε έναν από τους μεγαλύτερους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης της χώρας, τα 12α Ποσειδώνια.

Στους αγώνες, που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων, πήραν μέρος πάνω από 450 παιδιά, μέλη 22 συλλόγων από όλη την Ελλάδα.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε τρεις αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο και άνοιξαν με μια μικρή παρέλαση των αθλητικών, έπαρση της ελληνικής σημαίας και εκφώνηση του όρκου του αθλητή.
Η Αγνή Δρίμτζια, πρόεδρος του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων σε δηλώσεις της ευχαρίστησε τις ομάδες και τους εθελοντές, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Αυτό που μένει από εμάς να κάνουμε είναι να φροντίσουμε να έχουμε υψηλού επιπέδου παροχές στους μικρούς αθλητές, γιατί οι εμπειρίες που παίρνουν από αυτούς τους αγώνες είναι οι εμπειρίες που τους θα τους κάνουν να αγαπήσουν τόσο την αγωνιστική κολύμβηση, όσο και το άθλημα αυτό καθ’ αυτό. Είναι το μεγάλο μας στοίχημα».

Ειδικές βραβεύσεις
Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης, ο Α.Ο. Ποσειδών απένειμε βραβείο στον Γιάννη Τζίμα, τον αστυνομικό που, αγνοώντας τον κίνδυνο και χωρίς να είναι ειδικά εκπαιδευμένος, έσωσε γυναίκα από πνιγμό στη λίμνη.
Επίσης, βραβείο απονεμήθηκε και στην ομάδα του κολεγίου Deree, για τη συμμετοχή με τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών.