Χωρίς τον Κλάους στο ματς με τον ΠΑΟΚ

on .

PAS

• Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή του Θωμά.
Από την χθεσινή προπόνηση έλειπαν οι γνωστοί τρεις Ευ­αγγέλου, Λίλα και Σιόντης, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ-άουτ από τον αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής, καθώς και οι Περιστερίδης, Μάνος, Γιάκος και Πάντελιτς οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα τεθούν στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη.
Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα με γυμναστική για ξεκίνημα και στη συνέχεια ασκήσεις ταχυδύναμης σε υποομάδες, ενώ η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 9 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ. Ο κύκλος των προπονήσεων της Μεγάλης Εβδομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο και από το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής οι παίκτες θα βρίσκονται σε άδεια μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα όπου θα ξεκινήσουν εκ νέου την προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Απών από το ματς με τους πρωταθλητές θα είναι ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο συμπλήρωσε 10(!) κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν…