Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα!

on .

KOYGIAS XRISTOBASILHS

• Με νομικό συμπαραστάτη τον Αλέξη Κούγια θα πορευθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στην αυριανή εκδίκαση της προσφυγής της ομάδας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Οι ποδοσφαιρικές κόντρες και τα μίση καταλαγιάζουν πολύ εύκολα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία αποφάσισε να ζητήσει τη νομική υποστήριξη του γνωστού ποινικολόγου. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ τάχθηκε στο πλευρό της ομάδας της Ηπείρου και θα υποστηρίξει νομικά μαζί με την δικηγόρο του ΠΑΣ, Χρύσα Σεβαστοπούλου, την προσφυγή που έχει καταθέσει προκειμένου να ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας και να ανατραπεί η απόφαση της αναδιάρθρωσης. Μάλιστα, το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για δύσκολο έργο και υπό συνθήκες πολιτικής πίεσης, όμως οι νομικές προβλέψεις του ΚΑΠ είναι με την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια:
«Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξιος Κούγιας, μαζί με τη δικηγόρο του ΠΑΣ Γιάννινα κα Χρύσα Σεβαστοπούλου, θα υποστηρίξουν την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά των αποφάσεων της Super League και της ΕΠΟ όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.
Ο κ. Κούγιας δέχτηκε την πρόταση του κ. Χριστοβασίλη για να υποστηρίξει την προσφυγή σε ένα πολύ δύσκολο θέμα, το οποίο αφορά την αγωνιστική επιβίωση του ΠΑΣ Γιάννινα, και για λόγους συναισθηματικούς, αφού, όπως είναι γνωστό, ο κ. Κούγιας είχε βοηθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα επί 4 χρόνια για να αναγεννηθεί οικονομικά (υπήρχαν χρέη 14.000.000. ευρώ) και αγωνιστικά, αφού επί των ημερών του δημιουργήθηκε όλη η υποδομή, ώστε να δημιουργηθεί η τελευταία μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία κατέκτησε 2 φορές την 5η θέση του πρωταθλήματος και αγωνίστηκε στην Ευρώπη.
Το έργο του κ. Κούγια και της κας Σεβαστοπούλου είναι ιδιαίτερα δύσκολο και με ιδιαίτερη πολιτική πίεση, αφού μόλις χθες στη Βουλή και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε η τροπολογία Βασιλειάδη, αλλά οι νομικές προβλέψεις του ΚΑΠ είναι υπέρ των απόψεων της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα».

Παρελθόν και ο Ντόλοβατς
Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο πέμπτος κατά σειρά μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Έτσι μετά τους Γιάκο, Αθανασιάδη, Βελλίδη και Βιδάλ και ο Σέρβος Ενές Ντόλοβατς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Ηπείρου. Χτες ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου του Ντόλοβατς με τον ΠΑΣ, η οποία έχει ημερομηνία κατάθεσης από την περασμένη Παρασκευή. Ο νεαρός Σέρβος είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, αλλά λύθηκε κοινή συναινέσει από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.
Ο 20χρονος Ντόλοβατς ήρθε στον ΠΑΣ πριν 3 χρόνια με αρκετές ελπίδες για κάτι καλό, όμως έμεινε ταλέντο και δεν μπόρεσε να εξελιχθεί. Φέτος πήρε μόλις τέσσερις συμμετοχές και συνολικά 320 λεπτά και αποχωρεί χωρίς ιδιαίτερη προσφορά στην ομάδα.