Σε «φιάσκο» κατέληξε η συμφωνία ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ν. Παπαδόπουλο!

on .

XRISTOBASILHS PAPADOPOYLOS

• Σε ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο των τελευταίων ετών εξελίχθηκε το φλερτ του ΠΑΣ Γιάννινα με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και η δεδομένη συμφωνία χάλασε και ναυάγησε οριστικά.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης είχε την Δευτέρα συνάντηση με τον 48χρονο Μακεδόνα τεχνικό στην Αθήνα και συμφώνησαν προφορικά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ηπειρωτών.
Μάλιστα, στη συνάντηση παρών ήταν και ο ατζέντης του Παπαδόπουλου, Γιάννης Μπιτζίδης. Εκεί υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα και στο οικονομικό σκέλος, χωρίς όμως να πέσουν οι υπογραφές.
Το ραντεβού δόθηκε για το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ ήρθε στα Γιάννινα αεροπορικώς με την πρωινή πτήση. Ήδη η γιαννιώτικη ΠΑΕ είχε ενημερώσει επίσημα ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Χριστοβασίλης στις 14:00 χτες το μεσημέρι στο «Ζωσιμάδες" και θα παρουσίαζε επίσημα τον νέο προπονητή της ομάδας.
Κάμερες, μικρόφωνα και δημοσιογράφοι βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου του Εθνικού Σταδίου, χωρίς όμως να εμφανιστεί εκεί ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣ, αλλά ούτε και ο νέος προπονητής. Μάταια περίμεναν οι δημοσιογράφοι και έτσι κάποια στιγμή ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Κώστας Πεδιαδιτάκης ανακοίνωσε την ματαίωση της παρουσίασης του νέου τεχνικού, προκαλώντας την ανάλογη έκπληξη και θυμηδία.
Σύμφωνα με όσα διαρρέει η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νίκος Παπαδόπουλος εμφάνισε αυξημένες απαιτήσεις στα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας και μάλιστα αξίωσε ένα επιπλέον ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ χωρίς να εξηγήσει τους λόγους.
Ο «Πρωινός Λόγος» επικοινώνησε με τον ίδιο τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά την πλευρά της διοίκησης του ΠΑΣ, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν άλλαξε ούτε κατά μία τις απαιτήσεις του, ούτε ζήτησε μισό ευρώ παραπάνω, απλά ήθελε να γίνουν όλα όπως είχαν αρχικά συμφωνηθεί. Αντίθετα, ισχυρίζεται ότι η διοίκηση του ΠΑΣ του εμφάνισε προς υπογραφή άλλο συμβόλαιο από αυτό που είχε αρχικά συμφωνηθεί τη Δευτέρα.
Μετά το φιάσκο της συνέντευξης Τύπου και τη γενική κατακραυγή, έγινε χτες το μεσημέρι και δεύτερο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών καθώς ο Παπαδόπουλος παρέμεινε στα Γιάννινα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ συνοδευόμενος από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο συνάντησαν τον προπονητή και τον ατζέντη του και προσπάθησαν να γεφυρώσουν τις οικονομικές διαφορές που προέκυψαν και αφορούσαν τα δεδομένα της επικείμενης συμφωνίας. Ο Παπαδόπουλος τελικά απέρριψε την πρόταση του ΠΑΣ και η συμφωνία χάλασε οριστικά, με τον ΠΑΣ να είναι ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή.
Στις δηλώσεις του στον "Π.Λ." ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι μετά την αλλαγή της συμφωνίας, αναίτια και χωρίς λόγο από την πλευρά Χριστοβασίλη, επέλεξε να μη συνεργαστεί με τον ΠΑΣ γιατί θα ήταν μια συνεργασία που θα είχε από την αρχή κακό ξεκίνημα. Ευχήθηκε πάντως τα καλύτερα για την ομάδα της Ηπείρου και άμεση επάνοδο στην Super League.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ